Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips 22 Februari Hockey

Bild Hockey speltips från expert februari

Det är allt hetare i NHL för varje dag som går. Den 22 februari blir det viktigt, roligt och lurigt att tippa Powerplay. En rad toppmatcher i USA och Kanada. Colorado spikas fräckt av vår hockeyexpert. Ett av de NHL lag som är på väg att hängas av men som fortfarande ”lever” är Florida Panthers.

De har mestadels visat bra form under en ganska lång tid men har nu förlorat två raka – måste omedelbart studsa tillbaka, annars kommer det snart att vara kört. De gästas av topplaget Washington som inte varit som bäst den senaste veckan. Vi vill ha med Florida-ettan på Powerplay systemet och tippar även etta, när vi spelar på nätet.

Ett av lagen som sedan länge är borta är ju Ottawa. Laget – inklusive Erik Karlsson – har haft det betydligt tyngre än väntat och säsongsspurten kan onekligen bli seg. Helt annat läge för Tampa Bay, som utmanas i toppen av tabellen och gärna håller undan. Stark seger i Washington senast och med samma inställning här blir det seger igen på dagens Powerplay kupong.

Vi går vidare med speltips som avser dagens Powerplay matcher. Inför säsongen hade det sett märkligt ut att spika Colorado borta mot Edmonton men lagen har ju överraskat åt helt olika håll. Blytungt för Edmonton och att man senast tappade 2-0 till 2-3 i slutperioden mot Boston var ganska talande. Colorado vände viktigt i Vancouver senast och att esset Mac Kinnon kommit tillbaka från skada betyder massor. Colorado behöver poängen bäst och det ska märkas!

Våra Experttips på Powerplay Idag

Ettkrysstvå hockeyexpert tippar Powerplay precis som han alltid gör och lämnar in en kupong på totalt 48 rader idag, den 22 februari. Idag slipper vi göra utförlig analys och presentera nyheter om lagen. Imorgon är våra fullständiga speltips på hockey tillbaka igen. Redaktionen jobbar redan för fullt med spelförslag för morgondagens hockeymatcher.

  1. Toronto – NY Islanders    1X
  2. Detroit – Buffalo               1X
  3. Florida – Washington       1X2
  4. Montreal – NY Rangers    1  2
  5. Ottawa – Tampa Bay            2
  6. Nashville – San Jose         1X
  7. Edmonton – Colorado          2
  8. Los Angeles – Dallas        1X