Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 21 oktober

Det är dags för helgens möten i KHL och Hockeyettan. Vårt Powerplay speltips 21 oktober ser en hel del kluriga matcher för spelare. Vi gör vårt bästa för att få ihop ett smart system.

Hemma är det Linköping som leder serien och de är också de som öppnar dagens kupong. De har sex raka vinster med hemmafördel, under vanlig matchtid. Kommer från en längre ledighet, men möter formsvaga Skellefteå som har fyra förluster på fem matcher. Svårt att inte ge tipset till serieledarna.

Ryska ligan KHL bjuder på två matcher med idel topplag. Jaroslavl har sex vinster i rad, den senaste kom mot Vladivostok som motades tillbaka med fyra mål mot noll. Jekaterinburg har bara förlorat en match under hela säsongen och leder ligan klart. När de här två möts brukar det bli jämt. För runt en månad sen gick denna matchen till förlängning. Gardera.

St Petersburg är inne i en riktigt bra period som resulterat i de plockat poäng i de senaste femton matcherna, med tretton segrar. Nu möter de CSKA Moskva som också spelar bra, med tretton vinster på fjorton försök. Ettan känns bäst, men här krävs det gardering.

Tyskland bjuder på en del svårlösta nötter. Mannheim leder den inhemska ligan och får fördel i sitt möte mot Krefeld. Svårare är det att hitta en vinnare i matchen mellan Kölner och Eisbären, där vi tvingas gardera.

System Tips Powerplay 21/10

  1. Linköping – Skellefteå 1X
  2. Huddinge – Hudiksvall 2
  3. Jaroslavl – Jekaterinburg 1X2
  4. St Petersburg – CSKA Moskva 1X
  5. Tjerepovets – Magnitogorsk X2
  6. Kölner – Eisbären Berlin 1X2
  7. Krefeld – Mannheim 2
  8. Straubing – Düsseldorfer 12
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!