Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 20 September

Det var nyss premiär i SHL, vilket betyder ett klurigt Powerplay speltips 20 september. Avsaknaden av formstatistik betyder ett svårlöst pussel. Vi hittar ändå hyfsade spikar i ett par matcher.

Både Luleå och Djurgården har goda förutsättningar att få med sig full pott den första omgången. DIF inledde säsongen starkt mot Frölunda, vilket bådar gott. De har en klart bättre trupp än Rögle och skall vinna den här matchen nio gånger av tio. I Luleås första match nötte de ner Brynäs. Nu väntar Örebro som inte imponerat nämnvärt hittills. Bra chans för ny seger för hemmalaget med andra ord. Vi spikar för det.

Malmö träder in på isen för första gången. Det räckte till en plats i semi-finalen den gångna säsongen. De spelar i Champions League där de gör det bra såhär långt. Mora hamnar antagligen i den undre delen av tabellen och får normalt vika sig när de här lagen möts.

En match vi vill varna lite extra för är den mellan Färjestad och Skellefteå. Båda lagen spelar ganska bra och det lär öppna för chanser för bägge sidor. Granskar man inbördes möten står det klart att Skellefteå vinner med bred marginal. Vi helgarderar.

Powerplay Hockey System Tips 20/9 Torsdag

  1. Brynäs – Frölunda X2
  2. Djurgården – Rögle 1
  3. Färjestad – Skellefteå 1X2
  4. Linköping – HV71 1X
  5. Luleå – Örebro 1
  6. Mora – Malmö 2
  7. Timrå – Växjö 1X2
  8. Detroit – Chicago 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!