Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 20 oktober

Mestadels matcher från SHL är vad som gäller detta Powerplay speltips 20 oktober. Senas gjorde Frölunda en pinsam match mot Luleå och att ge Göteborgslaget förtroende mot HV 71 är inte enkelt gjort.

Luleå har gått segrande fyra gånger de fem senaste matcherna i serien. Deras motståndare Malmö har samma statistik, även om deras defensiva arbete går att ifrågasätta. Vi tar det säkra före det osäkra.

Rögle ligger sist och deras åtta förluster de nio senaste försöken skvallrar om att det är tveksamt att det kommer ändras framöver. När de mötte Timrå senaste gjorde de ändå en bra match, trots förlusten i förlängningen. Vi ger Rögle en bra chans här, med hemma-is.

Brynäs spelar inte bra just nu. Två segrar på nio matcher är talande resultat. Senast tog de matchen mot Malmö till förlängning efter ett klart underläge, vilket inte skall underskattas. Örebro har fyra förluster i rad och med tanke på att Gävlelaget brukar ta hem det här mötet lägger vi våra streck där.

Färjestad har haft en tuff säsong där resultaten uteblivit. Mot Örebro lossnade det dock och den matchen togs hem med sex – tre. DIF har knipit poäng alla de senaste åtta matcherna och laget skall absolut inte räknas bort. Det här känns öppet och vi garderar.

Systemförslag Powerplay 20/10

  1. Frölunda-HV 71 1X
  2. Luleå-Malmö 1
  3. Rögle-Timrå 1X
  4. Brynäs-Örebro 1
  5. Färjestad-Djurgården 1X2
  6. Mora-Växjö X2
  7. Carolina-Colorado 1X2
  8. Philadelphia-New Jersey 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!