Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 19 oktober

Det närmar sig helg och Hockeyallsvenskan står för matcherna detta Powerplay speltips 19 oktober. Flera hemmalag står inför tacksamma uppgifter och utgör bra spikförslag. Modo och Karlskoga lyser allra starkast.

De nio senaste matcherna har BIK Karlskoga lyckats knipa poäng. De gjorde en bra insats mot heta Oskarshamn senast. Almtuna hade en bra period mot Leksand men tappade formen helt. Har tre vinster på fem matcher. Ettan känns klart bäst, även om det kan vara värt att ta med kryss för utdelningens skull.

Formsvaga Björklöven har fem förluster på sex försök. Såg hyfsade framåt ut mot Karlskrona, men de föll det igenom totalt bakåt istället. Nu möter de Västervik som är segerlösa under ordinarie matchtid den här säsongen. Har förvånande bra statistik mot dagens hemmalag, varför vi inte vill räkna bort de helt.

Leksand hade en sval inledning men har hittat till formen. De krossade Almtuna en match de dominerade stora delar av. Det här blir en tuff drabbning för bortalaget. Att Karlskrona skulle få med sig en seger känns inte troligt.

Modo har haft en bra säsong. Utöver en tremålsförlust mot Vita Hästen har de sett väldigt lovande ut. Pantern inledde svagt men har gjort det bättre under senaste omgångarna. Här blir klasskillnaden för stor. Vi slösar inte med strecken. Etta.

Svårt att räkna bort Vita Hästen efter deras starka insats senast. Var det en lyckoträff eller har de funnit receptet som fungerar? Oskarshamn blir ytterligare ett tuff prov för laget. De hade bara segrar innan de föll mot Karlskoga senast. Gardering är det som gäller.

VIK har klara tendenser att svaja i form. De föll mot starka AIK efter halvdant spel, främst defensivt. Södertälje har vunnit de tre senaste matcherna. Derbykänsla. Vi ger hemmalaget fördel men garderar.

System Powerplay Fredag 19/10

  1. BIK Karlskoga – Almtuna 1X
  2. Björklöven – Västervik 1X
  3. Leksand – Karlskrona 12
  4. Modo – Pantern 1
  5. Vita Hästen – Oskarshamn 1X2
  6. Västerås – Södertälje 1X2
  7. Dalen – Kristianstad X2
  8. Vimmerby – Nybro 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!