Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 17 oktober Onsdag

Det är mitt i veckan och det betyder Hockeyallsvenskan på detta Powerplay speltips 17 oktober onsdag. Almtuna har sett hett ut det senaste och får fullt förtroende här.

Almtuna inledde säsongen ganska svagt men de senaste omgångarna har det varit idel vinster. De möter ett formsvagt Leksand som inte når upp till förväntad nivå såhär långt. Med tanke på att dagens hemmalag radat upp en vinst mot AIK har vi inga problem med att chansspika ettan.

Björklövens svaga offensiv har varit en röd tråd i årets säsong. Såg ändå hyfsade ut inledningsvis mot AIK. Karlskrona har svajat en del och det är svårt lita på laget. Hemmafördel och kanske tar Björklöven chansen att plocka poäng. Vi garderar för det.

Oskarshamn har gått från klarhet till klarhet. Sex vinster på rad efter överkörningen av Tingsryd, som inte fick in ett enda mål. Karlskoga har ett svagt facit på en vinst på fyra matcher, även om de tagit poäng i de senaste åtta. Har mycket bra facit mot Oskarshamn. Svårtippat. Vi helgarderar.

Tingsryd går en mörk framtid till mötes. Åtta förluster på nio matcher innebär att järngreppet om jumboplatsen är ett faktum. Pantern har en del förluster i ryggsäcken men vann senast mot Karlskrona. Nu hemmafördel, svårt att se att de blir nollade här. Ett-kryss räcker långt.

AIK ledde med två mål i deras första nollpoängare för året. Västerås på hemmaplan är ingen lätt uppgift. Vi tar det säkra före det osäkra. Det behövs inte i matchen mellan Vita Hästen och Modo. Hemmalaget har bara en trepoängare såhär långt och att de nollar Modo är inte troligt.

Systemförslag Powerplay 17/10

  1. Almtuna – Leksand 1X
  2. Björklöven – Karlskrona 12
  3. Oskarshamn – BIK Karlskoga 1
  4. Pantern – Tingsryd 1
  5. Södertälje – Västervik 1X
  6. Vita Hästen – Modo X2
  7. Västerås – AIK 1X2
  8. Troja/Ljungby – Vimmerby 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!