Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips 17 Maj Torsdag

I kvällen powerplay bjuds spelare på sötsaker i form utav fyra kvartsfinaler i hockey-VM. Utöver det finns det högintressanta mötet mellan Capitals och Lightnings i slutspelet i Stanley Cup. Det ger intressanta Powerplay tips 17 maj.

Ett starkt Tre Kronor har gått från klarhet till klarhet såhär långt. Laget är en stark guldkandidat med superkedjan Forsberg, Arvidsson och Ekholm från Nashville Predators. Motståndet i kvartsfinalen står Lettland för, som inte bör ha mycket att sätta emot det storspelande svenska laget.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

En av de tuffaste kvartsfinalerna är Kanada – Ryssland, som är helt öppen. Kanadas stjärnspäckade lag har inte fått ihop spelet hittills, speciellt hemåt. Ryssland har en stark offensiv men har uppvisat frustrerade tendenser när de möter starkt motstånd, som mot Sverige senast.

I mötet mellan USA och Tjeckien är det högst oklart hur matchen kommer utveckla sig. USA hade det tufft mot Finland och möter ett Tjeckien som visat sig vara svåra att spela mot. Vi känner att en helgardering är på plats.

Finland som storspelat med Aho i spetsen stod för en glänsande insats mot ett starkt USA senast. Mot Schweiz skall det inte bli något annat än seger. Spika. En match som dock är helt öppen är matchen i Stanley Cup. Tamba Bay knep matchen sist och kämpar nu för att utjämna resultatet. Svårtippat och vi väljer att helgardera.

Systemförslag: 81 rader

Sverige-Lettland 1

Förstakedjan för Tre Kronor har varit den överlägset bästa såhär långt i turneringen. De spelade ihop hela uppväxten i AIK och har stått för imponerande insatser. Nu väntar Lettlanbd för det storspelande svenska laget, en klar spik i vårt Powerplay tips.

Rakell- Indrasis 1X

Det svenska spelet skiner och bör betyda en etta i det här inbördes mötet. Vi väljer dock att gardera med ett kryss.

Ryssland-Kanada 1X2

Efter förlusten mot Sverige kan du räkna med ett revanschsuget Ryssland, som trots allt stått för starka prestationer hittills. Kanada har kämpat med att få ihop alla sina stjärnor från NHL, men har en otrolig talangbredd. En öppen historia som vi väljer att helgardera i vårt Powerplay förslag.

Kaprizov – McDavid X

USA – Tjeckien 1X

USA ställer upp med en stark trupp, mycket tack vara lagkaptenen Patrick Kane som är en given ledargestalt. Han deltar i sitt första VM på över tio år. Tjeckien är något underskattade och har visat sig vara svårspelade. Det räcker dock inte mot ett USA som kommer ta hem det här. Vi garderar med ett kryss.

Finland-Schweiz 1

I mötet mellan Finland och Schweiz bör det bli en komfortabel etta. Bortalaget har tagit en medalj i VM:s historia, som kom 2013. Men storspelande Finland som körde över USA sist kommer inte ha problem att stoppa Diaz, som var en av stjärnspelarna som tog silver det året. En klar etta.

Washington-Tampa Bay 1X2

Den tredje matchen dominerade Tampa Bay stort, efter två raka förluster därförinnan. Eventuellt är Bäckström tillbaka för Washington, oavsett kommer det bli en jämn match.
Efter att slarvat bort chansen att gå till 3 – 0 i matcher möter nu laget från huvudstaden i jagande Tampa, som har chans att utjämna i matcher. Washington har haft en usel statistik på hemmplan under slutspelet.

Ovetjkin – Kutjerov 1X

Den ryska supertalangen bör ta hem detta, även om Kutjerov uppvisat en bra form. Vi väljer att ta med ett kryss.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!