Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 16 oktober

Den sista omgången av Champions Hockey Leagues gruppspel spelas nu i veckan. Det betyder ett superintressant Powerplay speltips 16 oktober. Motivation kan vara en avgörande faktor den här veckan.

Djurgården spelar på bortaplan mot finska Tappara. Finnarna har redan säkrat avancemang medans DIF behöver minst en poäng med sig från matchen för att ta sig vidare. Den första matchen vann dagens hemmalag med fem – tre. Spelar svalt i den inhemska serien. Djurgården såg bra ut senast mot Timrå. Svårare förutsättningar nu. Vi garderar men utgår från etta.

För Storhamar krävs en trepoängare samt förlust för Djurgården för att ta sig vidare. De möter ett Trinec som inte har möjlighet att avancera. Första matchen vann Storhamar med ett uddamål.

Malmö spelar bra just nu och har redan säkrat vidare spel. Det gäller även deras motståndare för dagen. München vann den första matchen med tre – två efter ett sent avgörande. Det lär betyda ett revanschsuget Redhawks. Vi visar förtroende och spikar ettan.

Även Skellefteå har klarat vidare spel tidigt. De kommer vinna gruppen. HIFK ligger på tredje plats men på samma poäng som tvåan. Tveksamt att de lyckas rubba det heta svenska laget. Första matchen slutade fem – ett och de lär inte kunna göra mer än att snygga till de siffrorna lite här. Litet utropstecken för att Skellefteå eventuell vilar spelare. Vi tar med krysset.

Mötet mellan JYP och Lugano har stor betydelse för hur det går i grupp H. Vinnaren i den matchen tar en viktig andraplats. Första matchen vann Lugano med två mål mot noll, efter att fört spelet mestadels av matchen. Svårbedömt trots allt. Vi garderar helt.

En intressant match är den mellan Vienna och ZSC Lions. Bortalaget har ett bra läge att knipa andraplatsen, efter en imponerande insats mot Vienna senast, då de vann med sju – fyra. Stor uppförsbacke här för hemmalaget. Vi utgår från tvåa.
ZUG är redan klara för slutspel och gruppseger. Det gjorde de genom att slå Kometa Brno med ett uddamål. De är klara för andraplatsen. Tveksamt att någotdera lag riskerar för mycket. Möjligt kryss?

Hur motivationen ser ut för tredje och fjärde plats i grupp D är oklart. Neman Grodno och Berlin är det som möts i en match som inte betyder mycket. Första mötet vann Berlin klart i en händelserik match. Tvåan känns bäst men vi säkrar.

Powerplay System Förslag Tisdag 16/10

  1. Tappara – Djurgården 1X
  2. Malmö – München 1
  3. Skellefteå – HIFK 1X
  4. Neman Grodno – Berlin 1X2
  5. JYP – Lugano 2
  6. Storhamar – Trinec 1X
  7. Vienna – ZSC Lions 1X2
  8. Zug – Kometa Brno 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!