Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Powerplay 15 Maj

Med en omgång kvar av gruppspelet i ishockey-VM bjuds det på högintressanta spelalternativ. Våra spelförslag Powerplay 15 maj är skapade med dig som läsare i åtanke. Med flera matcher som är avgörande för hur slutspelet artar sig delar vi med av oss av allt du behöver veta här på ettkrysstvå.com.

När sex omgångar har spelats är Tre Kronor fortfarande obesegrade och ligger först i Grupp A, följt av ett Ryssland som står för motståndet inför den sista matchen. Det räcker med oavgjort resultat för Sverige för att knipa gruppsegern. Resterande matcher behöver dock det svenska laget spela utan skadade Pettersson och Gustafson, som missar resten av turneringen. Positivt är dock att Ekholm, som normalt hör hemma i Nashville, ser ut att ha tid att ansluta till truppen. Resultatet av matchen kan sluta hur som helst och vi rekommenderar en gardering i vårt Powerplay speltips.

Ett Slovakien som inte kunde stå emot det ryska maskineriet i senaste matchen ligger på femte plats i gruppen, bakom ett välspelande Schweiz på fjärde plats. De möter Frankrike i sista matchen, som ligger två poäng bakom. Det betyder att Slovakiens vara eller inte vara inte bestäms av deras resultat. Räkna trots det med ett taggat lag som ställer upp mot jumbolaget Vitryssland, som hittills helt saknar segrar i gruppspelet och drabbas av nedflyttning tills nästa år.

Danmark, som är värdnation, möter Lettland i den sista omgången av gruppspelet. Vårt grannland måste ses som favorit med tanke på det enorma stöd de åtnjuter från hemmapubliken. Letterna har dock lyckats att tjäna poäng mot rutinerat motstånd, från både USA och Kanada och skall inte förringas. Kanada kan bli tvåa i gruppen, om de besegrar Tyskland i sin sista match. Misslyckas laget med det finns det dock risk att hamna ända nere på fjärde plats. Med de faktorerna inräknade tror vi på en solklar spik.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

Systemförslag Powerplay Tisdag

Ryssland – Sverige 1X2

Efter en solklar vinst med 4 – 0 senast mot Slovakien återstår en måstematch mot Sverige för att sluta som gruppsegrare. Ryssland har i likhet med Sverige stått för en imponerande insats såhär långt in i turneringen. Segraren i matchen kniper den åtråvärda platsen och får på pappret den enklaste vägen till final. Matchen är viktig för bägge de välspelande lagen och kan utvecklas isg hur som helst. Gardera säger vi i Powerplay tips.

Kaprizov, RYS – Rakell, SVE 2

Grigorenko, RYS – Janmark, SVE X2

Kanada – Tyskland 1

En viktig match för Kanada som har chans att sluta på andraplats i gruppen. De möter ett Tyskland som har lite att spela för. En solklar etta. Senast behövde det kvalitativa Kanada förlängning för att knipa segern från Lettland, som storspelat såhär långt. Det betyder att Kanada inte har chans förstaplatsen i Grupp B. USA ligger fyra poäng framför på en bekväm väg mot slutspelet. Lagets superstjärna McDavid som var ansvarig för den vinstgivande pucken senast var klart missnöjd med lagets prestation senast. Tyskland å sin sin sida knep segern med 3 – 2 mot ett Finland som inte imponerat.

Vitryssland – Slovakien 2

Slovakien krigar för en slutspelsplats och en seger är det enda som kan anses vara godkänt resultat. Segerlösa Vitryssland är klara för nedflyttning och har stått för bleka insatser hittills. Efter förlusten med 0 – 4 mot Ryssland förlorade det slovakiska laget möjligheten att ta sig till slutspel av egen kraft. En seger är ett måste, såväl som att Schweiz inte får vinna mot Frankrike. En lätt spik.

Lettland – Danmark X2

En viktig match för hemmanatiopnen Danmark, som fortfarande kan nå slutspel. Vårt grannland har utvecklats sedan Andersen föddes i slutet av 80-talet. Då åkta laget ner till C-turneringen. Idag är den danska målvakten stjärna i Maple Leafs och spelar i nuläget sin fjärde VM-turnering och är på väg mot en kvartsfinal.

Washington – Tampa Bay 1X2

Med relativt bleka insatser hittills har Tamba Bay Lightnings en hel del att bevisa. Med 0 – 2 i serien hittills kan du räkna med ett lag som är taggat inför detta mötet och det går inte räkna bort Florida-laget än. Capitals kunde å andra sidan inte önska sig bättre utgångsläge för sin väg mot bucklan. Efter bortasegern mot Tampa Bay med hela 6 – 2 senast, har laget ett starkt grepp om semifinalen.
Efter två segrar på resande fot väntar nu det första mötet på hemmaplan för svensklaget, som håller i taktpinnen.

Ovetjkin, WSH – Kutjerov, TBL X