Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 11 April

Powerplay bjuder på åtta bra hockeymöten när Stanley Cup-slutspelet drar igång idag onsdag. Det blir dessutom landslagshockey och matchen mellan Djurgården och Skellefteå. En rad bra matcher att följa i väntan på V75 lördag, en kupong som vi anser vara veckans bästa.

Dagens Powerplay Matcher

Pittsburgh Penguins har siktet inställt på sin tredje Stanley Cup titel i rad. De tog hem samtliga fyra matcher mot Philadelphia Flyers i grundserien. Pittsburgh har en bra offensiv med ryssen Malkin och kanadensaren Crosby i spetsen. De anses vara pålitliga hemma på PPG Paints Arena idag. Bakåt har det förvisso slarvats en del och målvakten Murray har inte levt upp till förväntningarna. Flyers går in i NHL slutspel med Claude Giroux och Jakub Voracek i toppform. För att störa Penguins i matchserien måste de få i gång offensiven från de lägre kedjorna. Idag lär de dock inte lyckas med en vinst på bortaplan.

Unga Winnipeg har exploderat i NHL denna säsong. Jets avslutade grundserien med att vinna hela elva av tolv hockeymatcher och blev därmed näst bästa lag i ligan, tre poäng efter Presidents Trophy-vinnarna Nashville. Dessutom är Winnipeg Jets ligans bästa lag på hemmais och har en stark offensiv, med flera kedjor som levererar riktigt bra i år. Nu får Jets finna sig i att vara favorit mot ett bortasvagt Minnesota, som man besegrade i tre av fyra möten i grundserien. Ett tungt avbräck för gästande Minnesota Wild är att bästa backen Ryan Suter saknas.

Väldigt få experter hos spelbolag online hade räknat med att expansionslaget Vegas skulle ta sig till slutspel – än mindre som ligans femte bästa lag. Frenetiskt forecheckande Golden Knights har varit en fröjd att följa och coachen Gerard Gallant har fått flera av spelarna att växa flera nivåer. Vi tror dock att svårspelade och fysiska Los Angeles, som släppte in färst mål av samtliga lag i grundserien, kan bli lite av en mardrömsmotståndare för speediga Vegas. Hemmalagets forward David Perron har saknats de senaste veckorna och hans medverkan här är högst oklar. Hos gästerna ser backen Jake Muzzin ut att vara redo för comeback efter skadefrånvaro.

Powerplay Systemförslag Onsdag

  • Djurgården – Skellefteå         1X
  • N Bergfors – J Lindström         1X2
  • Kärpät – HIFK                          1X
  • Storhamar – Lillehammar     1
  • Lettland – Finland                       2
  • Pittsburgh – Philadelphia      1
  • Winnipeg – Minnesota           1X2
  • Vegas – Los Angeles               1X2