Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Powerplay Torsdag 8/11 2018

Den här gången är det nästan uteslutande matcher från NHL som står på tur vårt spelförslag Powerplay Torsdag 8/11 2018. Starkaste spiken hittar vi hos Boston, som gör det bra just nu. Hemma är de otroligt svåra och Eliasson har hittat till formen tidigt.

För lite drygt en vecka sedan spelade Florida två matcher i Finland. Nu tillbaka på andra sidan Atlanten för en hemmamatch. De har fortfarande inte säkrat sin första seger med hemmapubliken i ryggen, vilket är anmärkningsvärt. Oilers har bra statistik mot laget, även om vi är benägna att utgår från etta trots allt, men garderas tidigt.

Förra året tog sig Las Vegas till final i Stanley Cup. Den här säsongen har de inte fått till det alls. Framåt har de svårt att få till något effektivt. Inför den här matchen är flera ordinarie spelare osäkra. Ottawa har inte varit stabila i år. Lagen möttes för runt en vecka sedan, då vann LV efter förlängning. Vi tippar en tight match.

Ett lag som övertygat hittills är Tampa Bay, som radat upp sju vinster på nio matcher. Nu senast en klar vinst mot Edmonton Oilers. Hedman är fortsatt på frånvarolistan. Islanders har också fått en bra start på ligan. De hade fem vinster i rad innan de gick bet mot Montreal, en match som gick hela vägen till straffar. Ettan är starkast, men matchen känns härligt öppen.

En match där det är svårt att hitta en klar favorit är den mellan San Jose och Dallas. Bägge lagen kan bättre än vad de visat hittills. SJ Sharks har förvisso tagit poäng i åtta av de nio senaste matcherna, men när hälften har slutat med oavgjort resultat. Dallas är starka hemma men saknar bredd i truppen. Vi garderar.

Systemförslag Powerplay 8/11

  1. Tjeckien – Sverige 1X
  2. Boston – Vancouver 1
  3. Milk
  4. Florida – Edmonton 12
  5. Philadelphia – Arizona 1X
  6. Montreal – Buffalo 1X
  7. Ottawa – Vegas 1X2
  8. Tampa Bay – NY Islanders 1
  9. Dallas – San Jose 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!