Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Spelförslag och Tips 17 December

Hockeyspel Powerplay Bild 17 Dec

Det blir rätt kort analys av söndagshockey idag. Vi fokuserar på fotboll och Europatipset. Lars som är ansvarig för hockeytips och spelförslag är på semester. Därför tar vi som brukar skriva tipsförslag om fotboll hand om hockeytips och Powerplay idag.

Den tyska ligan dominerar söndagens Powerplay och där vi lyfter fram Köln som den bästa spiken på vårt Powerplay system. Serieledande Eisbären Berlin garderas upp. Hockeyklubben från tyska huvudstaden har inte presterat bra. Eisbären toppar förvisso tabellen i tyska hockeyligan och visst hör laget hemma i toppstriden. Fjolårets misslyckade säsong är ett minne blott.

Den senaste tiden har Björnarna dock inte varit någonting extra och bortamatch mot Wolfsburg på söndagen blir inte lätt. Wolfsburg gav topplaget München en bra match tidigare i veckan och är hemmastarkt. Hård match på gång, anser vi. Synd att Svenska Spel inte bjuder på oddsbonusar. Då hade vi satsat extra mycket på Bayern idag.

Ett lag som vi verkligen tror på på dagens Powerplay spelkupong är Kölner. Klubben jagar en topp-6-plats och i grunden tycker vi att laget ska vara på rätt sida det strecket. Har agerat lite ojämnt men fredagens bortaseger i Berlin var förstås ett gott formbesked. Får nu besök av ett Augsburger som vunnit tre raka – men det har varit tighta historier på ett ganska enkelt schema. Betydligt värre här och vi kallar ettan stark.

Vår Powerplay kupong söndag 17 december

Dags då att försöka slå Lars fantastiska Powerplay speltips. Vi spikar även storfavoriten München. Laget radar upp segrar och ska förstås inte bränna hemma mot jumbon Straubing. Därmed landar vi på 144 rader totalt. Vi vet att det är rätt mycket och det accepterar vi kritiken för. Notera att vi inte vågar sätta 1 i första matchen. Tror ni på Rysslands seger mot finska landslaget, är det bara att ta bort krysset. Ett annat tipsförslag är att strunta i att gardera X i matchen mellan Biel och Ambri.

  1. Ryssland – Finland               1X
  2. München – Straubing          1
  3. Schwenninger – Iserlohn    1X2
  4. Wolfsburg – Eisbären          1X2
  5. Düsseldorf – Mannheim     1X
  6. Krefeld – Ingolstadt             1  2
  7. Kölner – Augsburger           1
  8. Biel – Ambri                          1X