Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Powerplay Fredag 6 April

Hockey Spelförslag Fredag Powerplay Bild

Fredagens hockey bjuder på en rad trevliga matcher att tippa på. Precis som alltid sätter vi Powerplay matcher i fokus. Nedan följer en kort analys av kommande möten som Svenska Spel har publicerat på kupongen denna fredag, den 6 april.

Inför Dagens Powerplay Matcher – Fredagstips

Vi inleder fredagstips med den allra viktigaste matchen för oss som följer svenska hockey tips. Lakers har levt upp till favoritskapet i SM-semin mot Redhawks. Ikväll, fredag, har Växjö nu en bra chans att koppla ett järngrepp i hemmamötet. De har övertygat och leder nu med 2-0 efter en 3-0-seger senast. Tredje gången i SM-slutspelet som Fasth fick hålla nollan också. Växjö vann tre av fyra inbördesmöten i grundserien. Ettan känns som ett givet spelförslag här.

Vi går vidare igenom Powerplay matcher fredag och näst ut att analysera blir SHL-kvalmatch mellan Karlskrona och Timrå. Det här blir ett direkt avgörande möte för lagen. Timrå gick segrande ur striden med 4-3 i ett högdramatiskt möte senast. Ett störningsmoment för Karlskrona är att målvakten Holmqvist utgick skadad i detta möte. Nu är hans status inför fredagsmatch oklar. 1X2 är nog bästa spelförslag i denna match.

NHL och ett måstematch för Saint Louis. De har nu förlorat fyra raka NHL-matcher. Det gör att de har problem i slutspelsjakten med bara två omgångar kvar att spela i NHL grundserien. Senast blev det en ny förlust mot just Chicago hemma. Till råga på allt störs Saint Louis av flera skador på backsidan. Chicago har inget att spela för. Vi öppnar konto hos ett flertal nya bettingsajter och maxar ut bonusar på spel på denna match.

Powerplay Systemförslag Fredag

Sverige – Slovakien                                     1

Ett ungt Tre Kronor spelade riktigt bra vid 6-3 vinst i måndags. Ettan känns som ett riktigt bra spelförslag.

Växjö – Malmö Redhawks             1

Växjö har malt ner Malmö Redhawks i två första matcher. Spiketta.

Karlskrona – Timrå                                     1X2

Timrå har vunnit två raka och nu stundar ett sjätte och avgörande möte. Karlskronas burväktare Holmqvist är tveksam till spel. Helgardering.

SKA – CSKA Moskva                  1X

CSKA Moskva utjämnade till 2-2 efter 2-1-vinst i ett tätt möte senast. Mycket jämnt att vänta igen. 1X är vårt spelförslag för denna Powerplay Fredagsmatch.

Eisbären Berlin – Ice Tigers                1X2

EHC München – Adler Mannheim           1

Pittsburgh – Ottawa                                  1

Pittsburgh vill gå in i slutspelet med bra form. Ottawa har inget att spela för och agerar utan självförtroende. Vettig etta är vårt spelförslag. Bästa NHL odds idag hittar du hos Betser.

Chicago – Saint Louis                                     2

Måstematch för Saint Louis efter det blytunga nederlaget mot Blackhawks i förra omgången. Powerplay systemförslag avslutar vi med en tvåa.