Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Spelförslag Hockey 28 September

Äntligen Fredag och den börjar med ett intressant Powerplay spelförslag hockey 28 september. Matcher från Hockeyallsvenskan står för den största delen av matcherna. Vi tror både Västerås och klarar sina uppgifter utan krångel.

Södertälje är favoriter och vi spikar matchen. Med det sagt skall det göras klart att laget inte imponerat nämnvärt såhär långt. Almtuna har det kämpigt. När de blev slagna av Vita Hästen blev även deras målvakt skadad. Trots att hemmavinst är ovanlig när de här två lagen möts tycker vi det känns bäst här.

AIK är en av de stora favoriterna på förhand den här säsongen. De har inlett med tre raka fullpoängare. Det är inte långsökt att säga att de finns goda möjligheter för avancemang. Vita Hästen vann förvisso över Södertälje nyligen, men nu blir kvalitén på motståndet för högt.

Västerås tjänade två poäng i matchen mot Tingsryd. De jagar sin första seger. Segt målskytte har varit en bidragande orsak till de svaga resultaten hittills. Panterna har två segrar men mot enklare motstånd. Vi börjar med hemmaseger.

Ett intressant spel är Västervik. De har tre raka förluster vilket inte ser bra ut på pappret. De har dock kämpat tappert alla gånger. Karlskrona var rent ut sagt dåliga i förlusten mot Karlskoga. Normalt bättre än Västervik men vi chansar inte. Gardering.

Systemförslag Powerplay Hockey 28 September

  1. Södertälje – Almtuna 1
  2. Vita Hästen – AIK X2
  3. Västerås – Pantern 1
  4. Västervik – Karlskrona 1X
  5. Visby/Roma – Huddinge 1X2
  6. SCL – Ambri 1X
  7. Servette – ZSC Lions X2
  8. Zug – Davos 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!