Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Hockey 27 Februari

Sverige Spelförslag Hockey i Februari Tips

Dags för en riktigt skön omgång av Powerplay hockey. På tisdagen väntar en del action, både i SHL och Hockeyallsvenskan. Oskarshamn spikas av vår expert på online betting. Vi tror också att AIK är ett slaget lag i dagens tips. I SHL är Skellefteå en trygg favorit, om man får tro vår expert tips. Sedan varnar vi för Karlskrona, som i det närmaste har räknats ut i bottenstriden men som skrällde vasst borta mot Brynäs senast. Att Johan ”Honken” Holmqvist kommit in i målet igen känns positivt och nu gästas man av ett Luleå som får jättesvårt att nå topp-6. Kniven mot strupen för Karlskrona och vi räknar med att en laddad insats ger minst en poäng.

I Hockeyallsvenskan har AIK och Leksand slagits om vilket av lagen som följer med Timrå till den Hockeyallsvenska finalen. Nyligen var det fördel AIK – men på de tre senaste omgångarna har Leksand gjort 9-0 i poäng och därmed är prognosen väldigt dyster för ”Gnaget”. Måste gå stenhårt för trepoängaren i tisdagens möte – vi väljer ”etta tvåa”.

Oskarshamns säsong har varit ojämnt men nu har laget hittat formen igen, vid precis rätt tillfälle. Topp-8 börjar kännas tryggt och det är viktigt att avancera vidare i jakten på bonuspoäng. Västervik är också inne i en bra period men vi håller ändå Oskarshamn som tydligt starkare och laget spikas i derbyt.

Vår Powerplay Kupong Idag – Hockey Tips från Expert

Följande 48 rader tippar vår hockey expert på den roliga hockeytisdagen och Powerplay.

  1. Karlskrona – Luleå                      1X

Luleå har krossat Karlskrona med 6-0 och 7-1 i de två senaste inbördes matcherna. Det ska dock sägas att dessa matcher spelades i Luleå. Nu är det dags för match i Blekinge och vi räknar med att Karlskrona kommer bjuda på bättre motstånd, inte minst med tanke på det desperata läget i tabellen. Luleå är ett bättre lag men de har inte råd att tumma på motivationen för då kan Karlskrona skrälla.

  1. Skellefteå – Örebro                     1

Skellefteå måste ses med bra chans att besegra Örebro i kväll. Vi tycker att Skellefteå gjorde en bra bortamatch mot Färjestad senast och varje poäng är viktig i jakten på en Topp 6-placaring. Örebro kämpar för att undvika negativt kval men de besitter inte samma fina kapacitet som Skellefteå. Lagens senaste möte här i Västerbotten slutade 2-0 till Skellefteå och vi är inne på att Skellefteå vinner igen. Ettan spelas hos Redbet som erbjuder 1,50 i odds på Skellefteås vinst i denna match.

  1. Växjö – Rögle                                1X

Växjö målas upp som jättefavoriter på förhand men vi tycker nog att matchen är något mer svårlöst än så. Det går inte att blunda för att Växjö varit klasser bättre än Rögle så här långt in på säsongen. Å andra sidan vet spelarna om att de kommer vinna ligan och Rögle vill säkra kontraktet så snart det bara är möjligt. Rögle har fin form för dagen och spelarna kommer sälja sig dyrt. Det troliga är givetvis att Växjö vinner.

  1. AIK – Leksand                               1  2

Känslan är att AIK står inför en måstematch i kväll. Stockholmarna har förlorat tre raka och därmed skiljer det fem poäng upp till Leksand när det bara är fyra omgångar kvar att spela. Avståndet får helt enkelt inte växa sig större. Leksand har fin form och de kan ta sig an uppgiften på ett mer avslappnat sätt. Leksand har sett bättre ut på slutet och vi är inne på att de tar tre poäng.

  1. Almtuna – Troja/Ljungby            1X2

Almtuna har inte visat någon vidare form i matcherna på slutet men de har ändå fem poäng tillgodo på Vita Hästen under strecket med fyra omgångar kvar att spela. Troja/Ljungby kämpar i första hand för att undvika negativt kval och det skiljer bara tre poäng ner till BIK Karlskoga under strecket. Troja känns lite hetare än Almtuna för dagen och vi blir inte överraskade om de skräller med motivationsfaktorn i ryggen.

  1. Oskarshamn – Västervik             1

Oskarshamn har vunnit fyra raka matcher och visar storform. Enda poängtappet kom i den svåra bortamatchen mot Timrå där Oskarshamn behövde övertid för att vinna. Västervik har också gått starkt på slutet och de kämpar med näbbar och klor för att undvika negativt kvalspel. Grundkapacitet och form talar för Oskarshamn men ett högmotiverat Västervik kommer inte ge bort någonting gratis.

  1. Pantern – MODO                            X2

Mycket talar för att Pantern slutar trea eller fyra i tabellen. De ligger fyra just nu och har fem poäng tillgodo på Oskarshamn när det återstår fyra omgångar att spela. MODO har två poäng upp till Södertälje ovanför strecket och det är viktigt att få med sig poäng i kväll. Pantern har varit bättre sett till säsongen som helhet men MODO bör brinna något mer för segern. Matchen ser ut att bli jämn och spännande.

  1. Södertälje – Vita Hästen             1X

Det här är en ruskigt intressant streckmatch. Södertälje har allt i egna händer just nu men det skiljer bara en poäng till Vista Hästen. Södertälje har inte visat någon stabil form på slutet och det är ingen given vinnare i våra ögon. Vista Hästen missgynnas av att spela på bortaplan men i det här läget är det bara för spelarna att ge allt de kan. Södertälje ska vara favoriter men vi tror att Vista Hästen kommer stå upp bra.