Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Spelförslag Hockey 13 oktober

Helgen börjar med blandad kompott detta Powerplay spelförslag hockey 13 oktober. Kupongen blandar matcher från SHL och NHL vilket ger ett riktigt roligt utbud. Vi hittar bra spikförslag hos Djurgården och Skellefteå.

DIF har förvisso inte bländat det sista, med två förluster i rad på hemmais. Det bör betyda ett motiverat gäng där kunnandet finns. Både förlusten mot Luleå och den mot Tappara i CHL lär svidit ordentligt. Nu väntar ett Timrå som inte kommer orka stå emot. Timrå blev uppflyttade i år och har gjort det bra hittills. Men att de sjunker ett par placeringar innan säsongen är slut känns som en tidsfråga. Vi tror Djurgården tar tillfället i akt att bryta den mörka hemmatrenden, vi spikar ettan.

Skellefteå kommer närmast från en viktig seger i CHL mot tuffa motståndarna Helsingfors, dessförinnan en mindre bra insats mot Brynäs. Är det klart bättre laget i det här mötet. Mora kommer från tre vinster, alla på hemmaplan efter straffläggning. Under normal matchtid har de bara att avgörande, som kom i en tveksam insats mot Frölunda. Vi har inga problem att spika Skellefteå, speciellt inte med Möller i storform.

Säsongen är några omgångar gammal i NHL. Två matcher finns med på dagens kupong. Rutinerade Flyers på hemmaplan blir en tuff uppgift för unga Vegas, vi nöjer oss med att gardera med krysset. Något kluriga är matchen mellan NY Rangers och Edmonton Olilers. Det amerikanska laget förlorade sina tre första matcher men fick en efterlängtad seger mot Sharks senast. Edmonton spelade en match mot NJ Devils i Göteborg nyligen, som de förlorade. Därefter förlorade de en match i Boston, som dock aldrig är ett enkelt möte. Dagens möte känns otroligt svårbedömt, bägge lagen kan ta hem det och bör vara motiverade nog för en tät och het match. Vi tar inga risker utan garderar, utgår från krysset.

System Powerplay Förslag 13/10

  1. Djurgården – Timrå 1
  2. Luleå – Rögle 1X
  3. Färjestad – Frölunda X2
  4. HV71 – Örebro HK 1X2
  5. Malmö – Växjö 1X
  6. Mora – Skellefteå 2
  7. NY Rangers – Edmonton 1X2
  8. Philadelphia – Vegas 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!