Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Spelförslag Fredag 4 Maj

Tre Kronor och Ryssland är storfavoriter på dagens spelförslag på Powerplay. Idag, fredag, är det dags för inledande omgång av VM i ishockey 2018. Vår hockey expert spikar både Ryssland och Sverige på sin Svenska Spels tipskupong. Dessutom så anser vi att San Jose är undervärderade mot Vegas i NHL och lämnar matchen ogarderad. I stället kör vi 1X2 på två ovissa matcher i Calder Cup.

Analys inför Powerplay Fredag

Sverige har fått ihop ett spännande lag till VM-2018 i Danmark. Grönborgs spelartrupp består av en intressant blandning av unga stjärnor som Pettersson och kända NHL-profiler som Zibanejad och Rakell. På Powerplay spelkupong idag heter motståndet Vitryssland. De mönstrar ett orutinerat lag idag. Experten tycker att laget får kämpa för att undvika nedflyttning i Grupp B i VM-2019. Ettan är dagens bästa spelförslag här.

Tampa Bay Lightning förlorade i det första hockey mötet mot Boston Bruins med 2-6. Sedan har Lightning spelat upp sig och leder nu något oväntat i matchserien. Senast vann de med 4-1. Boston måste nu få offensiven att fungera från sina mindre bra kedjor om de vill kunna utmana Tampa Bay idag fredag. Bruins har vunnit 8 av 10 senaste möten mot Lightning.

San Jose Sharks fick sin bästa insats i årets slutspelsserie i NHL mot Vegas senast. De vann matchen med 4-0 efter en närmast perfekt laginsats. Detta innebär att de nu har kvitterat till 2-2 i serien. Att San Jose reste sig med besked efter övertidsförlusten i match nummer tre visar att laget har stark karaktär. Vår expert tror fortfarande att Sharks tar hem den här matchserien och tippar en seger för San Jose på dagens Powerplay. 4 av säsongens 8 hockeymöten mellan dessa lag har slutat oavgjort efter ordinarie tid.

Powerplay Systemförslag Idag

  1. Sverige – Vitryssland                                                1
  2. Ryssland – Frankrike                                                1
  3. USA – Kanada                                                                2
  4. Tyskland – Danmark                                                1X2
  5. Boston – Tampa Bay                                                1X
  6. Vegas – San Jose                                                         2
  7. Lehigh Valley – Charlotte Checkers    1X2
  8. Manitoba Moose – Rockford Icehogs                    1X2