Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Spelförslag 9 April

Dags för nya spelförslag för Powerplay. Idag handlar det mesta om Djurgården som har reducerat i SM-semin mot Skellefteå. Nu väntar ett viktigt och spännande möte mellan lagen på måndagen, den 9 april. Dagens Powerplay tips bjuder även på ett par H2H dueller från samma match. Vi spelar även på en singelkupong, där vi tippar tre poäng för Dukla hos Betsson Odds.

Analys inför Dagens Powerplay Matcher

Djurgården reste sig rätt fort efter kollapsen i den andra matchen och spelade hem match nummer tre med fina 3-1. Tungan på vågen i det mötet blev Djurgårdens powerplay, som såg mycket vasst ut. Nu gäller det för Skellefteå att sluta ta klumpiga utvisningar om man skall kunna koppla greppet om matchserien på hemmais. Detta möte känns fortfarande öppet och vi väljer att helgardera.

Lindholm gjorde en riktigt bra grundserie 2018 med 18 mål och 47 poäng. I slutspelet har det blivit fem mål och tio poäng totalt. Markus Ljungh svarade för sju mål i grundserien, men har vaknat till liv i slutspelet där han svarat för fyra fullträffar på åtta matcher, varav ett i senaste matchen.

Möller gjorde en stark grundserie med totalt 42 poäng, varav 18 var mål. I slutspelet har det blivit fyra fullträffar. Jonathan Davidsson gjorde tio mål i grundserien och har hittat nätmaskorna tre gånger i slutspelet. Vi utgår från krysset i samtliga head-to-head-dueller, men helgarderingar är så klart att rekommendera. Notera att det är målen som räknas i duellerna och inte antalet poäng.

Powerplay Systemförslag Måndag

Skellefteå – Djurgården                     1X2

Djurgårdens skärpa i PP blev viktigt i tredje mötet. Matchserien lever i allra högsta grad. 3–1-segern i den tredje semifinalen på Hovet mot Skellefteå i lördags betydde inte bara att Djurgården reducerade till 1–2 i matchserien – den gav stockholmarna välbehövlig energi.

Pär Lindholm – Markus Ljungh          X

Oscar Möller – Jonathan Davidsson  X

Dukla Trencin – HKM AS Zvolen      1

3–2-seger borta senast har gett Dukla en matchboll i semifinalserien mot Zvolen. Vinst hemma i Pavol Demitra ikväll gör att hockeylaget från Trenčín kan kvittera ut en finalbiljett mot Bystrica. Just att kvällens semifinal spelas på hemma plankan bli avgörande på Powerplay tips.

HIFK – Kärpät                                      1X2

Tappara – TPS                                     1X

Efter tre raka förluster mot Tappara hänger TPS slutspelsliv på en skör tråd. Därför har Åbolaget TPS gjort en del förändringar och haft spelarmöten under dagarna för att se vad de kan göra. Jonne Virtanen, 30 kommer in i matchtruppen istället för Jasper Lindsten, 23. Virtanen gjorde fem poäng under grundserien.

Lillehammer – Storhamar                 1X2

Storhamar leder finalen mot Lillehammer med 2–1 efter ännu en övertygande hemmaseger. Men det är på bortais som laget inkasserade sin förlust, i torsdagens galna 4–5-match.