Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Powerplay 22 November

Den här gången är det kluriga matcher att ta ställning till vårt spelförslag Powerplay 22 November. Svenska matcher dominerar kupongen. Skellefteå gör det bra just nu och bör ha en enkel uppgift mot formsvaga Timrå.

För HV 71 har säsongen bjudit på både ris och ros. Just nu har de tre förluster i ryggen, även om två av matcherna gick ända till straffar och gjorde en fin match mot Skellefteå. För Brynäs har den sista tiden betytt positiva resultat. Ny tränare och fem matcher med poängplock ger mersmak. Matchen bör garderas.

Det verkar som att Linköping har klappat igenom helt och hållet. På åtta matcher har de bara klarat av att vinna en enda, vilket är anskrämligt. På hemmais har de bara förlorat en match under vanlig matchtid, vilket trots allt är bra resultat. Rögle håller inte samma klass, gardering med kryss räcker långt.

Redhawks säkrade avancemang i Champions Hockey League nu i veckan då tyska Bern inte fick in ett enda mål. Nu möter de Mora som ligger sist i SHL och bör få en svår uppgift. Matchen är kraftigt streckad så vi väljer att gardera för att eventuellt rensa kupongen en del.

För Skellefteå går det också bra nu. Senaste månaden har fyra vinster på fem försök, vilket inkluderar en fullständig kross av Malmö med nio mål mot noll. De har också gått vidare i CHL efter att de besegrade Storhamar från vårt grannland.

Powerplay systemförslag 22/11

  1. HV 71 – Brynäs 1X2
  2. Linköping – Rögle 1X
  3. Mora – Malmö X2
  4. Timrå – Skellefteå 2
  5. Växjö Lakers-Djurgården 1X
  6. Pesonen,Växjö – Bemström, DIF 2
  7. Örebro – Luleå 1X2
  8. Eisbären Berlin – Düsseldorfer 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!