Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag 21 Februari Hockey

Hockey spelförslag februari Powerplay tips

Inte mycket kvar av Hockeyallsvenskan 2018. Det väntar en riktigt lurig omgång av Powerplay hockey idag, onsdag. AIK spikar vår hockeyodds expert tryggt på sin spelkupong idag. Fler spelförslag hittar du nedan. Det blir precis som vanligt åtta hockeymatcher som du måste tippa rätt för att kamma hem den stora vinstpotten. Nedan går vi igenom samtliga kvällsmatcher. För dig som föredrar tips på antal mål, är det Bomben2 som gäller istället.

Bra hemmavinnare i Allettan. AIK har gått jättebra en längre tid men senast blev det kostsam förlust i Oskarshamn och därmed drog det ihop sig i toppen igen. Jätteviktigt för AIK att nu studsa upp direkt och givetvis är Västervik hemma en uppgift som AIK ska greja. 5-1 här i höstas och smidig hemmaseger på nytt. I övrigt ”målar vi på” rätt rejält i de allsvenska matcherna. Serieledande Timrå kryssgarderas hemma mot Oskarshamn – vore inte hela världen för Timrå att dela med sig av poängen.

I den norra Allettan hade Västerås en usel helg och därmed försvann chansen till serieseger. Det blir jättetufft i Mariestad på onsdagen – hemmalaget jagar den viktiga tredjeplatsen och får onekligen ett ovanligt bra läge att besegra Västerås nu. Spik även i den södra Allettan, där Huddinge föll väldigt kostsamt hemma mot Vimmerby senast. För att ha chansen att lugga Kristianstad på seriesegern är seger hemma mot Hudik nu ett måste – det ska ett retat Huddinge lösa.

Dagens Powerplay Tips från Ettkrysstvå Hockeyexpert

Hockeyexperten från vårt gäng spelar 36 tipsrader på den viktiga hockeyonsdagen, den 21 februari.

  1. AIK – Västervik                                1

AIK och Leksand gör upp om andraplatsen i Hockeyallsvenskan. Stockholmarna har definitivt inte råd att slarva bort poäng på hemmaplan mot Västervik i det här skedet av säsongen. Västervik ligger illa till i bottenstriden och spelarna kommer göra allt i sin makt för att ta poäng. Vi menar dock att Västervik väger lite för lätt och AIK vann den senaste hemmamatchen mot Västervik med 5-1. AIK ska ses med bra chans igen.

  1. Almtuna – Leksand                        1X2

Almtuna jagar en så bra slutplacering som möjligt och de ska absolut fixa Topp 8. Leksand jagar andraplatsen och de har en poäng upp till AIK nu. Det är upplagt för en spännande match då Almtuna kan spela utan större press samtidigt som Leksand behöver en seger för att inte tappa mark på AIK. Vi ger Leksand tipset men vi vågar inte räkna bort Almtunas skrällchanser helt. Det är upplagt för en spännande match.

  1. Pantern – Björklöven                       2

Pantern har inte längre med Topp 2-jakten att göra och det kan påverka motivationen på ett negativt sätt. Björklöven har bara tre poäng tillgodo på MODO och det gör att Umeålaget inte kan slappna av. De två senaste inbördes matcherna mellan Pantern och Björklöven som spelats i Skåne har gått till övertid. Det är mycket som talar för att vi får se en ny jämn match och Björklöven ser sin chans att skrälla.

  1. Timrå – Oskarshamn                     1X

Timrå stormar fram mot seriesegern. De har nio poäng tillgodo på Leksand under strecket när bara återstår sex matcher att spela. Oskarshamn kämpar med näbbar och klor för att säkra en Topp 8-placering. Det råder inget snack om att Oskarshamn är i större poängbehov men Timrå har bättre kapacitet. Timrå är det lag som spelat ihop flest hemmapoäng av alla lag i serien och det går inte komma ifrån att de ska vara favoriter.

  1. Tingsryd – BIK Karlskoga              1X2

Lagen ligger näst sist och sist i Hockeyallsvenskan inför kvällens match. Båda lagen har stort poängbehov och vi förväntar oss en matchbild med mer kamp än skönspel. Tingsryd gjorde sig nyligen av med tränaren och det återstår att se om det kan ge ett lyft. Formen har i alla fall varit dålig en tid med fyra raka förluster (tre efter ordinarie tid). BIK Karlskoga ser något hetare ut och värmlänningarna ser sin chans att skrälla.

  1. Vita Hästen – Troja/Ljungby         1X2

Vita Hästen är otroligt bra på hemmaplan. Det är bara Timrå och Leksand som tagit fler hemmapoäng än Vita Hästen och det är imponerande. Vita Hästen vill försvara sin plats bland de åtta främsta och det är viktigt att ta poäng i kväll. Troja/Ljungby jobbar främst för att undvika det nedersta strecket. Det är ett minus för Troja att matchen avgörs på bortaplan och vi ger Vita Hästen goda vinstchanser.

  1. Mariestad – Västerås                     1

Västerås ligger tre poäng bakom serieledande Borlänge med en match mer spelad och sämre målskillnad. Mycket talar för att Västerås slutar tvåa eller trea, men de har inte råd att slå av på takten än. Mariestad jagar en Topp 3-placering. De har tre poäng upp till Piteå med en match mindre spelad och fem poäng upp till Västerås som har två matcher mer spelade. Mariestad har fullt godkänd form och vi räknar med att de bjuder Västerås på tufft motstånd i kväll.

  1. Huddinge – Hudiksvall                  1

Det är väldigt jämnt i toppstriden. Kristianstad som leder serien har sex poäng tillgodo på tabellfemman Hudiksvall. Huddinge har fortfarande chansen att vinna serien och de går för det. Hudiksvall har alla chanser att knipa en Topp 3-placering och satsar på det. Vi håller Huddinge något högre i grund och botten och hemmaplansfördelen är en viktig faktor. Hudiksvall måste spela på topp för att få med sig poäng.