Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay spelförslag 16 November 2018

Svensk hockey dominerar detta Powerplay spelförslag 16 november 2018. Hemmastarka AIK och heta Leksand utgör våra spikförslag, som vi bygger vårt system runt.

Först ut är Gnaget, som löst sju segrar de senaste nio försöken. Nu senast en stabil insats mot Pantern, där de inte släppte in ett enda mål. Almtuna gjorde en bra match mot Björklöven där de hade flyt med utdelningen. Sämre borta. Klasskillnad i grunden och vi har inga problem med att spika ettan.

BIK var tillbakatryckta kraftigt i matchen mot Modo, som de drev ända till straffar. Totalt släppte laget fyrtiotvå skott mot mål. Skulle de lösa ytterligare en trepoängare här har de fått kontakt med toppen igen. Södertälje blev utklassade av Karlskrona senast. De är bättre hemma. Vi kör etta hela vägen.

Pantern blev nollade av AIK förra matchen, samtidigt som de släppte in fyra mål bakåt. Lite orättvisa siffror om man granskar matchbilden. Karlskrona är mycket effektiva framåt och är det kanske mest formstarka laget i serien. Har löst fem segrar de senaste sex matcherna. Vi börjar med tvåa.

Senast körde Leksand över serieledarna Oskarshamn med sju mål mot fyra, vilket måste ses som positivt formbesked. Normalt ännu bättre med hemmafördel. Björklöven gör det också bra just nu, trots en sval säsongsinledning. Mot Almtuna förvisso en förlust, men knappast en trend. Här klart det jagande laget.

För Västerås har den här säsongen inneburit stora toppar och dalar. Nu möter de Modo som har fem förluster i rad. Gjorde ändå en hyfsad match mot BIK, trots att det inte räckte hela vägen. Krysset känns som en bra början.

Powerplay systemförslag 16/11

  1. AIK – Almtuna 1
  2. BIK Karlskoga – Södertälje 1X
  3. Leksand – Björklöven 1X
  4. Pantern – Karlskrona X2
  5. Tingsryd – Oskarshamn X2
  6. Västervik – Vita Hästen 1X
  7. Västerås – Modo 1X
  8. Davos – Lausanne 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!