Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Powerplay 11 december 2018

Den här gången är det returmatcher i Champions Hockey League vårt spelförslag Powerplay 11 december 2018. Det betyder en hel del information att bygga vårt system runt.

Den första matchen såg det dystert ut för Skellefteå, som låg under med tre mål mot Viktoria Plzen. Laget stod ändå för en bra laginsats då de räddade lika resultat till slut. Hemma har de förlorat fyra av fem matcher vilket oroar. Är bättre i grunden men ingjuter inte förtroende just nu.

Indians har ett riktigt bra läge efter de besegrat Brno med fyra mål mot ett första matchen, på bortaplan. Åkte förvisso på sju mål i baken mot Örebro nyligen, men knep segern över Lakers efter förlängning. Frölunda har råd att förlora här, men tveksamt att de släpper poäng, vi spikar ettan.

Redhawks var ett av få svenska lag som förlorade senast. Då var det i München och matchen slutade två – ett till tyskarnas fördel. Hemma är det starkare och gästerna löser troligtvis inte uppgiften igen. Vi tar med tvåa utifall att.

Malmö föll med 1–2 mot i ett tätt förstamöte. Har vunnit sex av de åtta senaste i SHL, så förutsättningarna att vända på hemmais bör ses som ganska goda. München har haft problem med målskyttet i ligaspelet den senaste tiden. Utgångsetta.

Powerplay system 11/12-2018

  1. Plzen – Skellefteå X2
  2. Frölunda – Kometa Brno 1X
  3. Malmö – München 12
  4. Kärpät – Salzburg 1
  5. Buffalo – Los Angeles X2
  6. Columbus – Vancouver 1
  7. St Louis – Florida 1X
  8. Colorado – Edmonton 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!