Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Spelförslag 1 April

Spelförslag Powerplay Söndag

Söndagens Powerplay bjuder på ett hett toppmöte i NHL. Nashville gästar Tampa Bay. Det väntar även en nervig slutspelsjakt i matchen där Anaheim tar sig an Colorado. En del NHL på kupongen idag, vilket lär bli spännande för alla er som gillar betting på hockey och Powerplay spelförslag. Dags att gå igenom samtliga matcher och bjuda på dagens bästa hockey tips.

Mora har höjt spelet i kvalmatcherna mot Leksand och leder nu med 2-1. Senast blev det rättmätig 2-0-vinst efter en stark laginsats och fint målvaktsspel av Christian Engstrand. Leksand saknade Marcel Müller i det mötet och det finns frågetecken för den poängstarka tyskens medverkan här. Det fjärde mötet känns oerhört öppet och vi väljer att helgardera.

Tampa Bay går en stenhård kamp med Boston om att spela hem Eastern Conference, så varje poäng räknas för Lightning. Skadeläget ser bra ut och i senaste omgången blev det komfortabel 7-3-seger i bortamötet med NY Rangers. Nashville är hela NHL:s poängbästa lag, men det finns tveksamheter kring lagets powerplay som inte fungerat den senaste månaden. Hemmais väger mycket tungt i ett sådant här toppmöte, vilket innebär att vi, precis som andra spelsajter, utgår från ettan.

Anaheim kommer närmast från en blytung 2-1-seger över divisionsrivalen Los Angeles, sedan Rickard Rakell avgjort i förlängningen. Ducks har nu tagit poäng i sju av de åtta senaste matcherna och är vanligtvis svårspelat hemma i Honda Center. Colorado var klart förbättrat i 5-0-vinsten över Chicago. Smolk i glädjebägaren var dock att målvakten Semyon Varlamov utgick skadad, vilket innebär att hans status är oklar. Avalanche är inte som bäst på bortais och vi tror att man kan få problem med Ducks fysiska spel.

Vårt Powerplay Systemförslag på 54 rader

Leksand – Mora                     1X2

Helgardering redan i första Powerplay hockey möte. Mora stod för en stark laginsats i tredje mötet och leder nu serien med 2-1. Leksand har frågetecken för Müller. Mora tvingas rita in ett stort frågetecken efter Jacob Nilsson namn inför kvällens fjärde SHL-kvalmatch mot Leksand. Den 24-årige forwarden klev av isen i fredagens 2–0-seger i förtid med skadekänning – enligt tränaren Mats Lusth mest som en säkerhetsåtgärd. I fredagens match var Alexander Hilmerson tillbaka för Mora, efter att ha fått sitta på läktaren under de två inledande kvalmatcherna. Om 27-åringen får speltid även i kväll återstår att se.

J Porsberger – J Persson         X

Pittsburgh – Washington      1X2

Även här väljer Powerplay experten tippa 1X2. Hett tungviktsmöte i Metropolitan Division. Pittsburgh är mycket starkt på hemmais. Knapp etta. Slutspelsklara Washington föll med 1–4 mot svensklaget Carolina i fredags. I den matchen klev storstjärnan TJ Oshie av isen mitt i den tredje perioden med vad Washington kallar en underkroppsskada. Skadan verkar dock inte vara speciellt allvarlig och Oshie reser med laget till nattens bortamöte med Pittsburgh Penguins. Om han kommer spela är oklart.

J Malkin – A Ovetjkin               1

Philadelphia – Boston           X2

Boston fortsätter att spela riktigt bra, trots ett prekärt skadeläge. Hos Flyers är det skador på målvakter som oroar.

Tampa Bay – Nashville          1X

Tampa Bay försöker säkra titeln i Eastern Conference. Nashville leder hela NHL på poäng. Hemmais väger tungt i toppmötet. I gästande Tampa Bay som 7–3-krossade NY Rangers på bortais på lördagen – saknas forwards Ryan Callahan och Adam Erne.

Montreal – New Jersey          X2

New Jersey har sett stabilt ut en längre tid. Jagar slutspel och har inte råd att gå bort sig. Trolig tvåa.

Anaheim – Colorado              1

Viktigt möte för båda lagen som jagar slutspel i Western Conference. Colorados målvakt Varlamov är borta skadad. I Varlamovs frånvaro kommer nu Jonathan Bernier vakta målet mot Anaheim. I Anaheim är självförtroendet gissningsvis på topp efterlördagens 2–1-seger i förlängning mot Los Angeles. Målkungen Rickard Rakell avgjorde i detta möte med säsongens 32:a fullträff.