Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay spelanalys 9 November

Helgen närmar sig med stormsteg och vår Powerplay spelanalys 9 November ser en blandad kupong med intressanta spelmöjligheter. Tre matcher från NHL avslutar kupongen.

Den här säsongen satsar Maple Leafs på bra resultat. Deras satsning fick ett tufft avbräck när målfarliga Matthews hamnade på lagets skadelista. Trots det har spelet inte sett särskilt lidande ut. Nu senast vinster över Las Vegas och Pittsburgh. NJ Devils startade säsongen på ett bra sätt men har hamnat i en rejäl svacka som resulterat i sju förluster på nio försök. Noterbart är att ungefär hälften av de senaste femton mötena mellan lagen slutat oavgjort efter ordinarie matchtid. Ettan startkast här.

Det var Capitals som lyfta bucklan förra säsongen. Det här året har de inte spelat stabilt, även om det bitvis sett mycket bra ut. Mot tuffa Penguins blev det vinst med uddamålet, vilket var en bra insats. Columbus har varit för ojämna för att lita på. De är klara underdogs men vi vill varna för att räkna bort laget helt. Vi tar med krysset.

Det senaste har det sett bra ut för Detroit, som hade en svår säsongsinledning. De senaste fem matcherna har resulterat i fyra vinster, vilket visar att de fått ihop spelet trots allt. Moralen lär fått en skjuts när de vände ett tvåmålsunderläge mot Vancouver till seger. Det ser bättre ut även för Rangers, som nu vunnit sina fyra senaste matcher. Den här matchen blir jämn, vi garderar friskt.

Powerplay spelförslag 9 November 2018

  1. Helsingborg – Kristianstad 2
  2. Nybro – Mörrum 1
  3. Vallentuna – Enköping 1X2
  4. Visby/Roma – Nyköping 1
  5. Väsby – Segeltorp 1X2
  6. Toronto – New Jersey 1X
  7. Washington – Columbus 1X
  8. Detroit – NY Rangers 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!