Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Powerplay 7/11 2018

Svensk hockey står på tur denna spelanalys Powerplay 7/11 2018. Först ut är Oskarshamn, som åkte på en sur förlust mot Björklöven senast. Det var andra gången på tolv matcher de lämnade tomhänta, vilket är bra betyg. Räkna med ett revanschsuget lag här.

Det ser tunt i Boden, som har flera spelare borta med skador. De är det bättre laget på pappret men har trots det redan radat upp en förlust mot dagens hemmalag den här säsongen. Vi börjar med tvåa trots allt, men garderar.

Det går riktigt bra för Piteå just nu. De har elva vinster på tolv matcher vilket är klart positivt. Mot dagens motstånd har de mycket bra statistik. För två omgångar sedan besegrades Östersund med tre – två. Det var den åttonde vinsten på nio möten mellan lagen. Stabil tvåa.

Vi hittar ett bra spikförslag från Hockeyettan södra. Troja/Ljungby är ett i grunden bättre lag vilket ses både på papper och position i tabellen. Noterbart att det trots allt var Dalen som tog hem den första matchen mellan lagen. Det upprepas allra troligast inte nu. Stark etta.

Vimmerby gjorde en dålig insats mot Halmstad men visade ett stärkt lag i bortamatchen mot Dalen därefter. Kalmar hittar inte till formen och defensivt finns det mycket mer att önska. Tämligen säker etta.

Powerplay förslag 7 November

  1. Oskarshamn – Västervik 1
  2. Teg – Boden X2
  3. Östersund – Piteå 1X2
  4. Troja/Ljungby – Dalen 1X
  5. Vimmerby – Kalmar 1
  6. Forshaga – Malung 1X2
  7. Köping – Skövde 12
  8. Lindlöven – Arboga 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!