Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelanalys Powerplay 6 November 2018

Matcher från Champions League utgör stommen av matcherna denna spelanalys Powerplay 6 November. Flera svenska lag är aktuella och de bör ha bra chans att lösa sina uppgifter.

Redhawks har inte varit särskilt effektiva i SHL det senaste. Två matcher har resulterat i lika många mål, mot Frölunda och Färjestad. Hemma har de spelat bra och deras fördel för dagen gör att vi börjar med etta. Bern håller inte samma nivå i grunden, men vann ändå över Växjö tidigare under säsongen och bör inte räknas bort i förtid, men ettan är starkast.

Storhamar avancerade på bekostnad av svenska DIF, trots att de förlorade bägge de inbördes mötena med laget. Har åtta segrar på nio försök i den inhemska ligan. Nu är nivån på motståndet ett helt annat. Skellefteå vann sin grupp men har inte visat någon särskild form i SHL där de bara vunnit en match på nio senaste. De får ändå utgångstipset men vi garderar tidigt.

Just nu spelar Lugano bra i ligan, där de har fyra vinster på fem matcher. Samma statistik har Frölunda, som vann sin grupp på samma poäng som tvåan ZSC Lions. Matchen är inte glasklar men vi utgår från en enkel tvåa.

Powerplay systemförslag 6 November

  1. Björklöven – Leksand X2
  2. Lugano – Frölunda X2
  3. Malmö – Bern 1
  4. Storhamar – Skellefteå X2
  5. Bolzano – Plzen 12
  6. Kometa Brno – Tappara 1X2
  7. München – Zug 1X
  8. ZSC Lions – Kärpät X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!