Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Söndagens Tips 25 Februari Hockey Powerplay

Experttips Söndag Hockey Powerplay Tips

Det väntar en riktigt intressant mix på söndagens Powerplay. Den 25 februari innehåller spelkupongen flera relativt okända hockeylag att ge expertförslag för. Vår Powerplay expert hittar spikarna i Slovakien och Österrike. Bra odds på gång, tycker han. I Slovakien är det knallhårt i tabelltoppen. Det är dock NHL match som är kvällens huvudmatch. Nedan presenterar vi samtliga, men fokuset ligger just på Nashville mot St Louis.

Ett av lagen som slåss om seriesegern och perfekta förutsättningar inför slutspelet är Zvolen, som nu gästar Poprad – och för deras del är tabelläget så odramatiskt som det kan bli. Kommer att bli sexa och går mest bara och väntar på slutspelet. Zvolen har vunnit lagens fyra senaste möten och ska inte bränna med dessa förutsättningar!

I Österrike är Vienna Capitals det bästa laget – men i fredags blev det förlust i toppmötet mot Salzburg. Det sved för Vienna och räkna med att Linz nu får sota för det. Linz är inte alls dåligt, ligger trea och har gjort ett par bra matcher mot Vienna efter nyår – men här är det ”taskig tajming”. Ett uppretat Vienna Capitals spänner musklerna.

Våra Experttips för Powerplay Kupong

Experten garderar sig fram på ett stabilt sätt och följande 48 rader gillas på Powerplay:

Kupongens Huvudmatch: Nashville – St.Louis                 1

Nashville har visat bäst form på sistone av dessa båda lag och det faktum att laget får en extra vilodag samtidigt som St. Louis kommer från en tuff drabbning mot Winnipeg inför den här matchen stärker ettan. Nashville har tre segrar i följd, senast imponerande 7-1 mot San Jose efter en strålande insats, och formen är stabil. St. Louis kan en hel del i grunden, men formen är direkt svag. Spela på odds på Nashville idag, så får du 1,45 i snitt på varje satsad krona.

Enligt St Louis Post-Dispatch ser 24-årige Nikita Sosjnikov – som förra säsongen gjorde 56 NHL-matcher för Toronto Maple Leafs, men som tillbringat merparten av den här säsongen i farmarlaget Toronto Marlies i AHL – ut att få spela med svenskarna Alexander Steen och Patrik Berglund.

Enligt tidningen ser även backen Jordan Schmaltz, häromdagen uppkallad från St Louis farmarlag San Antonio, ut att få speltid mot Nashville då båda backarna Joel Edmundson och Roberto Bortuzzo saknas. Vår hockey expert tvivlar inte på ettan en enda sekund. Nashville vinner i första matchen på Powerplay kupong idag. Garderingen behövs inte.

Resterande Matcher på Powerplay med Experttips på Samtliga

  • Poprad – Zvolen                           2
  • MSHK Zilina – Kosice              1X2
  • HC Innsbruck – EC KAC            X2
  • Vienna – EHC Linz                   1
  • Dornbirn – Bolzano                1X
  • Villacher – Fehervar                1X
  • EC Graz – Znojmo                   1X