Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Vecka 45 Måndag

Björklöven Hockey Powerplay

Det är NHL-hockeyn som dominerar måndagens Powerplay och vi lyfter fram två lockande hemmaspikar – och en jättespännande rensarskräll idag, måndag! Dags för hockey tips. Vegas vann i ”SVT-matchen” mot Ottawa senast – men innan dess åkte laget på tre raka bortaförluster. Nu fortsätter den tuffa bortaturnén mot Toronto Maple Leafs, ett Toronto som i sin tur kommer hem från långresa. Efter en het start har Toronto börjat svalna – nu behöver man hitta tillbaka och ett Vegas med målvaktsbekymmer ska vara ett lämpligt byte!

Vancouver gör det överraskande bra. Senast besegrades Pittsburgh efter att kedjan med rookie sensationen Boeser haft stor show – att bröderna Sedin har det tungt med poängproduktionen gör inte så mycket i dagsläget. På måndagen gästas man av ett Detroit som gjort det okej men inte mer än så. Bra chans för Vancouver!

Arizona har fortfarande inte vunnit under ordinarie tid men förra veckan tog man åtminstone en sudden death seger och en straffseger. Formen är utan tvekan stigande och när man nu gästar Washington kan det mycket väl bli smäll. Washington Capitals har varit rejält ojämnt och storstjärnorna har producerat svagt på sistone. Vi ger Arizona chansen att höja oddset rejält!

Våra Powerplay Tips Måndag

Följande 96 rader liras:

  1. Södertälje – Björklöven    1  2
  2. T Valkvae – A Farley             X2
  3. Boston – Minnesota          1X
  4. Dallas – Winnipeg              1X
  5. NY Rangers – Columbus   1X
  6. Toronto – Vegas                 1
  7. Vancouver – Detroit          1
  8. Washington- Arizona        1X2