Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 15 oktober

Idel matcher från NHL och KHL detta Powerplay speltips 15 oktober. Ryska storlaget St Petersburg möter formsvaga Spartak Moskva i en match de skall ta hem nio gånger av tio. I den nordamerikanska hockeyn ser Nashville på hemmaplan ut som den starkaste kandidaten.

St Petersburg missade ligaseger med en hårsmån i fjol. I år har de börjat starkt och inget annat än guld är något som gäller. De kan bättre än de presterat hittills även om de haft en stark inledning, vilket säger en del om deras trupp. De här två spelade en match nyligen där dagens hemmalag vann med sex mål mot noll. Vi spikar ettan.

En svårbedömd drabbning i NHL är den mellan topplagen Toronto och Los Angeles, som bägge haft en riktigt stark inledning på säsongen. Sommarens värvning av John Tavares skall bli intressant att följa hos Kings och Maple Leafs har gjort en enastående inledning såhär långt. Matchen känns vidöppen och vi garderar friskt.

Det behövs inte i matchen mellan Nashville och Minnesota. Predators är det klart starkare laget som i fjol var med i diskussion om total ligavinst. De fick dock vika sig i slutspelets kvartsfinal i en tuff omgång mot Winnipeg. Det här året är Stanley Cup-vinst det enda som gäller. Minnesota föll i första rundan, också mot Winnipeg. De får det svårt här, vi slösar inte med strecken.

System från Expert Hockey Måndag 15/10

  1. Neftekhimik Nizjnekamsk – HC Sotji 1X
  2. SKA St Petersburg – Spartak Moskva 1
  3. Montreal – Detroit 1X2
  4. Ottawa – Dallas 1X2
  5. Toronto – Los Angeles 1X2
  6. J Tavares, Toronto – A Kopitar, Los Angeles 12
  7. Nashville – Minnesota 1
  8. F Forsberg, Nashville – E Staal, Minnesota 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!