Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Söndag Speltips

Powerplay Speltips 12 november Sverige

Starka segrar mot Ryssland och Sverige har satt Finland i förarsätet. Kanada idag är lättaste motståndet hittills – spik på Powerplay söndag speltips! Nedan hittar du våra speltips som gäller söndagens Powerplay-kupong, den 12 november 2017. Lycka till säger vår hockey expert.

Analys inför kvällens Powerplay matcher

Finland regerar i sin egna turnering och ska nu avsluta på topp. I första matchen var Finland nederlagstippat mot Ryssland, men gjorde en klockren defensiv insats och vann med 3-2. Därefter var det prestigemöte mot ett Sverige som hade imponerat i turneringen. Finland tog kommandot direkt och släppte sedan inte in Sverige i matchen. Kanada har inte övertygat. Knapp seger mot Schweiz och därefter förlust mot Sverige, som Finland alltså vann mot igår. Stadig etta!

Hockeyettan kompletterar dagens kupong och det är roligt. Om inte annat så krävs lite bredare kunskap för att hitta rätt väg till åtta rätt. En bra spik finns i den västra serien. Skövde har gjort en stark höst och har vunnit nio av 13 matcher. Laget ska inte ha några problem att plocka en av platserna till AllEttan efter jul. Grums håller inte samma klass som Skövde och har förlorat fyra av sina fem senaste. Form och klass avgör – tvåan singlas!

I östra serien väntar en härlig match som kan vara lönt att hämta en odds bonus för. Det är seriefinal mellan Huddinge och Visby/Roma. Båda lagen har vunnit tio av säsongens 13 matcher och det är inget snack om att det är två starka lag som drabbar samman. Huddinge har inte förlorat en enda match efter 60 minuter. För några veckor sedan blev det förlust efter straffar mot Väsby. Därefter har Huddinge fem segrar i följd. Huddinge är lite i en egen klass i den här serien. Mötte Visby/Roma på Gotland i september och vann med 4-1. Huddinge vinner igen!

Powerplay Speltips Söndag

Vi lirar följande 108 rader på Powerplay idag:

  1. Finland – Kanada 1
  2. Vännäs HC – Bodens HF 1X2
  3. Östersunds IK – Kalix HC X2
  4. Grums – Skövde IK 2
  5. Mariestad – Borlänge HF 1X
  6. Huddinge IK – Visby/Roma HK 1
  7. Hammarby – Valbo HC 1X2
  8. Halmstad HF – HC Dalen 1X2