Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Hockeytips Idag 20 December

Hockey Powerplay Tips Bild 20 December

Hockey är i fokus nu i december, när Europafotbollen har tagit en välförtjänt paus. Powerplay ökar i popularitet och så gör även betting på ishockeymatcher. Det gäller så väl SHL, Hockeyallsvenskan som NHL och KHL. Hårda svenska matcher att vänta i Hockeyallsvenskan på onsdagen. På Powerplay testar vi rentav ett spikkryss! En bra tysk spik är också hittad. Då det saknas andra spännande matcher ikväll, har Svenska Spel valt att ta in några tyska på sin Powerplay kupong. Vi rekommenderar att du även kikar på Europatipset tips som är onsdagens bästa kupong. Nedan hittar du våra Powerplay hockeytips samt genomgång av kvällens bästa hockeymatcher.

Kort Sammanfattning av Dagens Hockey och Vår Spelkupong med Tips

Hockeyallsvenskan är väldigt lurig denna säsong – det är bara att kolla in tabellen, det är otroligt jämnt. Knappast något undantag på onsdagen då vi spekulerar i ett koppel jämna matcher – inte minst i mötet Pantern-Timrå, där krysset lämnas ensamt! Pantern har inte varit som allra hetast på slutet men är ett stabilt lag som sällan faller ur ramen. Timrå toppar tabellen men får slita för poängen mest hela tiden. Två jämna matcher tidigare denna säsong och vi gillar kryssläget även denna gång!

I Tyskland hade jumbon Straubing nyligen en skaplig period men nu har laget svalnat igen, tre raka förluster och man är därmed fortsatt mycket tydligt sist i tabellen. Gästas nu av ett Düsseldorf som ligger tia och har bra häng på topp-6. Efter en period av knappa förluster blev det skön seger mot Mannheim senast och nu ska man kunna spinna vidare. Har vunnit säsongens två tidigare möten mot Straubing och vi är trygga med att spika tvåan, då det känns knappast att odds sidor har fel. De ger nämligen bara 1,30 i odds på bortaseger i denna Powerplay match.

Vår Powerplay Kupong Idag Onsdag

Ettkrysstvå redaktionen lämnar in följande 48 spelrader på dagens Powerplay hockey spelkupong:

  1. Almtuna – AIK                                      1

Almtuna har visat strålande form under lång tid och har vunnit åtta av sina nio senaste matcher. Undantaget var 1-7 mot MODO och det är inte mycket att säga om i en enstaka match. Nu derbymatch och lite extra pirr hos spelarna. Almtuna brukar ha lätt för AIK hemma i Gränbyhallen och lägg därtill ett bortalag som inte alls får ut den inneboende kapaciteten. Ettan känns bäst, men AIK kan säkert hänga med länge.

  1. Pantern – Timrå                                    X

Det är sexan mot ettan i serien, men det skiljer bara sex poäng i den otroligt jämna serien där klyschan ”alla slår alla” verkligen stämmer. Pantern var utspelat av AIK långa stunder i Hovet i fredags men tog ändå matchen till förlängning. Laget lutar sig mycket mot sitt hemmaspel. Timrå är nästan lika bra borta som hemma, men Pantern är en extra svår bortamatch. Där har Timrå faktiskt tre raka förluster.

  1. Södertälje – Tingsryd                         1X

Södertälje har inte haft marginalerna på sin sida den senaste tiden. Har fem matcher i följd utan seger. Tre har gått till förlängning och två har varit uddamålsförluster. Laget tar poäng men har haft svårt att vinna matcherna. Känns som att formen är bättre än vad resultatraden visar. Tingsryd krigar alltid hårt fram till slutsignalen och går så även idag. Hemmafavorit, men bara knapp sådan.

  1. Vita Hästen – Oskarshamn               1X

Efter segern mot Leksand har Oskarshamn gått på två raka minor och nu väntar en ny svår bortamatch. Vita Hästen har inte vunnit på ett tag, men håller ändå nästan alltid hög nivå i hemmamatcherna och har bjuds inga gratispoäng. Oskarshamn räds dock inte den här arenan. Oskarshamn har nämligen vunnit här vid de fyra senaste besöken.

  1. Slovan Bratislava – Toljatti                1X

Sett till dagsformen är det en mycket svårtippad match, men Slovan har inte haft det lätt att plocka poäng i sin division med i övrigt starka lag. Det slovakiska laget kommer till den här matchen med sex förluster i följd, dessutom nollpoängare. Lada tillhör KHLs blåbärsgäng och är ett av få lag som ska rankas som sämre än Bratislava. Här förutspår vi ett efterlängtat trendbrott för Bratislava.

Resterande Powerplay Matcher Onsdag

  • Villacher – Dornbirn                             X2
  • Iserlohn – Bremerhaven                   1X2
  • Straubing – Düsseldorf                         2