Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Tips 24 oktober

Det är främst SHL på tur detta Powerplay hockey tips 24 oktober. DIF har hemmafördel mot Brynäs, i en match där de inte bör ha problem att lösa tre poäng. Modo är ett annat stabilt hemmalag som får vårt tips den här gången.

En imponerande statistik är att BIK Karlskoga knipit poäng i alla de senaste tio omgångarna. Sist vann de de enkelt över Almtuna, med fyra mål framåt samtidigt som de bara släppte in två kassar. Panterna kommer närmast från en seger Mot Modo, efter storspel av deras målvakt. De här lagen kryssade tgre av fyra matcher förra säsongen. Vi utgår från kryss.

Modo föll kort Pantern men har haft en i övrigt väldigt bra säsong. Södertälje har gjort det något bättre det senaste. De fyra senaste matcherna har de lyckats ta poäng, vilket är klara steg framåt. Mot Västerås föll de efter förlängning.

Tingsryd ligger allra sist. Det blir lätt så när man förlorar tio av de de senaste elva matcherna. Ny tränare men frågan är hur mycket det kan hjälpa det krisdrabbade laget. Första matchen var dock mot AIK, vilket inte är så mycket att säga om. Nu väntar Björklöven som också har en riktigt dålig period just nu. Matchen kräver gardering.

Västerås föll i toppmötet mot AIK efter straffar. Därefter besegrades Södertälje i förlängningen. Vita Hästen är ett bottenlag som spelar svagt. De har nollat i fem av de senaste sex omgångarna. Har ändå inte varit direkt dåliga, mot Modo såg de exempelvis ut att vara med i matchen på riktigt. Vi garderar.

Expertens System Tips för Powerplay 24/10

  1. Djurgården – Brynäs 1
  2. BIK Karlskoga – Pantern 1X
  3. Karlskrona – Almtuna 1X
  4. Modo – Södertälje 1
  5. Tingsryd – Björklöven 1X2
  6. Västerås – Vita Hästen 1X
  7. Enköping – Huddinge X2
  8. Mariestad – Tranås 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!