Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Tips 26 oktober

Det är dags för nästa Powerplay hockey tips 26 oktober. Vi hittar starka spikkandidater i AIK och Leksand, som spelar bra just nu och har för dagen lämpligt motstånd.

Förra omgången besegrade AIK tabelljumbon Tingsryd enkelt. Det var den tolfte matchen på tretton försök som laget knipit poäng. Karlskrona har en hög högstanivå, även om det varit för mycket upp och ner för att bygga sann tillit. Trots allt poäng i de senaste elva matcherna. Det här blir jämt och vi garderar.

Leksand har fem segrar på de sex senaste matcherna. Framåt har det lossnat rejält vilket varit en orsak till de positiva resultaten. Västerås lyckas inte få till längre bra perioder, även om de vinner matcher då och då. Den här uppgiften blir nog för tuff.

Pantern har visat riktigt stark form det sista. De låg under med två mål mot Karlskoga men lyckas vända matchen till vinst i förlängningen. Västervik har fortfarande ingen seger under vanlig matchtid. Kommer efter en veckas ledighet.

Tingsryd ligger på jumboplats och deras elva förluster på tolv matcher förklarar varför. Ny tränare nu men frågan är hur mycket det påverkar. Almtuna har fyra förluster på fem matcher. Spelar ofta svagt på bortais. Vi utgår från etta, vilket är ovanligt med tanke på laget.

Förslag Powerplay System 26/10

  1. AIK – Karlskrona 1X
  2. Björklöven – BIK Karlskoga 1X
  3. Leksand – Västerås 1
  4. Pantern – Västervik 1X
  5. Södertälje – Vita Hästen 1
  6. Tingsryd – Almtuna 1X
  7. Piteå – Kalix 1X
  8. Nybro – Troja/Ljungby X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!