Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Tips 6 Oktober

Den här kupongen är det främst SHL som gäller på detta Powerplay hockey tips 6 oktober. HV71 ser ut som en bra hemmafavorit mot Rögle, som inte får till spelet. Timrå möter Mora som inte heller imponerat vilket är en hyfsad spik.

Färjestad har bara en vinst på fem försök. På fyra matcher har de bara gjort usla två mål, vilket inte alls håller måttet. Nu är deras målvakt samt Ryno eventuellt borta på grund utav skador. Linköping är heta och har bara en förlust på de första sju omgångarna. Senast gjorde de processen kort med Mora, vi börjar med tvåa.

Timrå blev uppflyttade inför den här säsongen och har spelat bra hittills. Mot Brynäs ledde de med fyra mål men lät Gävlelaget komma in i matchen igen. Nu möter de Mora som blev sönderkörda av Linköping senast i en klar förlust. Kanske känns den matchen i benen. Ettan känns trygg.

Örebro har börjat bra. Fyra vinster på fem matcher är bra jobbat. De förlorade mot Växjö på straffar. Malmö Redhawks spelar också bra nu. Senast besegrade de Rögle i en tuff drabbning. En del skador i truppen, främst på backsidan. Vi utgår från krysset.

Brynäs spelar dåligt. Sex förluster på sju försök betyder dålig placering i tabellen. Mot Timrå låg de under med fyra mål även om de kom tillbaks dugligt i matchen, som de till sist förlorade. Skellefteå AIK är kanske seriens hetaste lag. På tjugotre möten har laget från norr bara vikt sig tre gånger. Vettig spik.

DIF har börjat hyfsat, men kryssat lite för mycket. Senast storspelade målvakten när de besegrade starka HV71 senast. Luleå spelar inte bra. Fyra förluster i rad tills de bröt sviten mot Färjestad senast. De här lagen spelar ofta jämt och vi börjar med kryss men helgarderar.

HV71 bör ha bra chans att slå Rögle, som är seriens sämsta lag såhär långt. De har dock spelat hyfsat i några tuffa och täta matcher mot bra motstånd, där de tills sist fick vika sig. Vi kör ändå enkel på hemmavinst.

Powerplay Förslag System 6/10

  1. Färjestad – Linköping 2
  2. Timrå – Mora 1
  3. Örebro – Malmö 1X2
  4. Brynäs – Skellefteå X2
  5. Djurgården – Luleå 1X2
  6. HV71 – Rögle 1
  7. Pantern – Almtuna 1X
  8. Västerås – Björklöven 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!