Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Tips 2 november

Det väntar mycket svenska matcher detta Powerplay hockey tips 2 november. Karlskoga har bra statistik med hemmafördel det här året och när Karlskrona kommer på besök har vi laget som klara favoriter.

Senast vann BIK över Leksand med fyra – två, vilket innebar att de tog viktiga kliv i tabellen. Noterbart är att de inte blivit nollade på hemmaplan den här säsongen. Nu möter de Karlskrona som har det farligaste anfallet i hela serien. Kombinerat med fyra vinster på de fem senaste matcherna är det svårt att se förbi laget, men vi har de ändå som det jagande laget här. Garderas tidigt.

Inför den här matchen har Västervik haft en del dagar ledigt, efter deras betryggande vinst över Pantern. Det var den första laget vann under vanlig matchtid den här säsongen, vilket är anmärkningsvärt. Innan förlusten mot Karlskoga hade Leksand fyra vinster i rad. Räkna med att de vill börja vinna igen omgående.

Sist i tabellen ligger Tingsryd, som har haft det förtvivlat svårt att lösa segrar. Bara två gånger på de fjorton första matcherna har laget stått som segrare. Västerås spelar kämpahockey vilket resulterat i poäng i sex av de senaste åtta matcherna. Nu något lättare motstånd och vi spikar ettan.

Matchen från NHL spelas i Finland och den känns helt öppen på förhand. Vi helgarderar.

Systemförslag Powerplay 2/11

  1. BIK Karlskoga – Karlskrona 1X
  2. Modo – AIK 1X2
  3. Oskarshamn – Pantern 1
  4. Södertälje – Björklöven 1X
  5. Västervik – Leksand 2
  6. Västerås – Tingsryd 1X
  7. Visby/Roma – Hudiksvall 2
  8. Winnipeg – Florida 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!