Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay 16/9 Hockey Tips

Nu är den svenska hockeyn igång på allvar. Detta Powerplay 16/9 hockey tips består helt av matcher från Hockeyettan. Åtta matcher från ligans premiär betyder ett svårlöst pussel för spelare. Först ut är ett möte i norr. På hemmaplan är Piteå normalt starkare än Boden. Hur formen ser ut såhär tidigt på säsongen är dock oklart. Vi tror ändå hemmalaget löser det tidiga prestigefyllda mötet i premiärmatchen.

Det råder även rivalitet mellan grannstäderna Mariestad och Skövde normalt sett. Den här säsongen satsar dock hemmalaget på uppflyttning samtidigt som gästerna har problem med ekonomin och lär vara nöjda om de klarar av förnyat kontrakt. Vi spikar för att öppna för möjligheter i andra matcher.

En match i Stockholm står för det andra derbyt på detta Powerplay förslag. I fjol hade Väsby 16 poängs försprång över konkurrenten Hammarby IF. Denna säsongen är det uppflyttning som gäller, även om de tappat en del talang under sommaren. Det skulle inte förvåna om Hammarby får en liknande poängskörd den här säsongen. Väsby är klara favoriter med andra ord.

Den kanske mest intressanta matchen på kupongen är även den sista. Under sommaren valde flera spelare att byta klubb från Huddinge IK till Segeltorp. Nu möts de tidigt på säsongen. Nya unga spelare gör sitt intåg hos hemmalaget samtidigt som nyuppflyttade Segeltorp får förstärkning av vassa, rutinerade spelare som lär göra sitt yttersta att få med sig tre poäng från deras förra arbetsgivare. I mindre system utgår vi från att de klarar biffen. Men garderar kraftigt här.

System för Powerplay Hockey Tips 16/9

  1. Piteå HC – Bodens HF 1X
  2. Örnsköldsvik Hockey – Vännäs HC 1X
  3. Helsingborgs HC – Hanhals IF X2
  4. Vimmerby HC – HC Dalen 1X2
  5. Köping HC – Arboga 1X
  6. Mariestad – Skövde IK 1
  7. Hammarby IF – Väsby IK HK 2
  8. Huddinge IK – Segeltorps IF 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!