Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Tips 12 oktober

Den här omgången innebär bra spelmöjligheter. Vårt Powerplay hockey tips 12 oktober hittar bra spikar i Västerås och Modo, som står inför lämpliga uppgifter. Karlskoga bör också har bra chans att lösa tre poäng ikväll.

För Karlskoga blev det förlust i sudden death senast då de mötte Modo, även om de inte såg bortgjorda ut alls. Laget har löst poäng i sex raka omgångar. Nu står Vita Hästen för motståndet, som inte avgjort under ordinarie matchtid än i år. Mot Tingsryd var de andra man på pucken hela matchen. Trolig etta.

AIK har fortfarande inte förlorat på ordinarie matchtid även de tappad två matcher i rad efter straffar. Senast en vinst igen, mot Almtuna. Björklöven får det inte att lossna. Svagt målskytte har varit största problemet. Klar utgångstvåa.
Modo har sex segrar på sju försök och har imponerat såhär långt. Nu möter de bottenlaget Västervik som fortfarande inte vunnit en match på vanlig matchtid. Det lär de få vänta med minst en omgång till. Vi spikar ettan och blickar vidare utan rädsla.

Oskarshamn har fått en flygande start med sex av sju vinster hittills. När de mötte Leksand på bortaplan blev det lekskola. Fem – ett och en imponerande insats gör att vi ser de som svaga favoriter här. Karlskrona har ett bra lag och senast kom den senaste vinsten, mot Södertälje. Vi garderar.

Leksand föll pladask mot Oskarshamn senast med en fyramålsförlust. Innan det spelat hyfsat. Det klart bättre laget av dagens två. Pantern spelar upp och ner. Vi utgår från bortavinst.

Västerås har förvisso inte varit stabila nog för att lita på hundra procent. Däremot bör de inte ha problem att mota tillbaka Almtuna, som inte är på samma nivå. Noterbart är att de hållit nollan i två matcher ir ad, men nu blir motståndet för svårt. Vi spikar ettan.

Powerplay Hockey System 12/10

  1. Bik Karlskoga – Vita Hästen 1
  2. Björklöven – AIK 12
  3. Modo – Västervik 1
  4. Oskarshamn – Karlskrona 1X2
  5. Pantern – Leksand 1X2
  6. Västerås – Almtuna 1
  7. Kristianstad – Troja/Ljungby 1X
  8. Visby/Roma – Segeltorp X2

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!