Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Tips 11 Oktober

Ett lag som imponerat och få fortsatt förtroende är Linköping. Laget utgör den bästa spiken detta Powerplay tips 11 oktober. Dagens motstånd Timrå bör inte kunna hota det hemmastarka laget.

Linköping har en tung förlust mot formsvaga Färjestad i ryggen. Hemma har fem vinster på lika många försök. När lagen möttes tidigare den här säsongen blev det kart vinst för Linköping. Nu väntar en returmatch med hemmaplan och motivation från förra förlusten.

Matchen mellan Frölunda och Luleå är trixig att klura ut. Laget från norr har spelat bäst sett till hela säsongen men Frölunda kan när de vill. Krysset känns nära till hands, speciellt med tanke på att de spelade lika tre gånger förra säsongen.

Färjestad lever inte upp till förväntningarna hittills. Såg ändå vassa ut när topplaget Linköping besegrades med bekväma siffror. Det väntar troligtvis bottenkamp för Mora, vars defensiva arbete varit högst tvivelaktigt hittills. Tvåan är starkast.

Längst ner i tabellen hittar du Rögle, som mäktat med sex förluster på lika många försök. Örebro har förvisso plockat poäng i de flesta matcher men inte lyckats vinna en enda under ordinarie matchtid. Rögle har vunnit alla utom en av de senaste tio matcherna mellan lagen, därför får de vårt utgångstips, någon gång kommer den första segern.

Fjolårets mästare är ytterligare ett lag som inte lyckas avsluta matcher på vanlig matchtid. Svagt spel framåt kännetecknar laget, som blev länsade på de hetaste talangerna nu i somras. Ändå lyckats vinna över både Frölunda och Cardiff nyligen och vi utgår från Växjö-seger.

Powerplay System Hockey 11/10

  1. Linköping – Timrå 1X
  2. Luleå – Frölunda 1X
  3. Mora – Färjestad 2
  4. Rögle – Örebro 1X2
  5. Växjö Lakers – Malmö 1X
  6. Tingsryd – Södertälje 12
  7. NY Rangers – San Jose X2
  8. Detroit – Toronto 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!