Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Tips 10 Maj Torsdag

Idag är det nordamerikanska landslag som är favoriter på Powerplay Tips. Vår hockey expert har både USA och Kanada som spikar på dagens tipsförslag. Även Ryssland går in som favorit i VM-matchen mot Tjeckien.

Torsdagens Powerplaymatchen som vi istället verkar fokusera på i vårt system från expert är den mellan Slovakien och Frankrike. Här blir det nämligen en gardering. Det började illa för Slovakien i mötet mot Österrike när de låg under redan efter ett par minuter på plan. Pressade landslaget tog dock sig samman och vann med 4-2-seger.

I VM-2018 ser Slovakien ut att få kämpa oväntat hårt om en topp fyra-plats som innebär en kvartsfinal. Idag har de inte råd att göra bort sig mot Frankrike. Dagens motstånd på Powerplay spelkupong har gjort noll mål mot både Ryssland och Sverige, men fick bra resultat mot ett blekt Vitryssland som är på väg mot Grupp B i VM-2019. Slovakien är utan tvekan det bättre laget, men vi väljer ändå att sätta ett kryss på spelkupongen bredvid en etta.

Tjeckien har börjat turneringen i Danmark med att möta hårt motstånd. De har ännu inte vunnit under ordinarie tid, men samtidigt ser rätt vassa ut. Bättre än Slovakien i alla fall. Nu har de flera av de svagare VM-lag kvar att möta, men först efter dagens match mot Ryssland som de säkert kommer att förlora. Närmast kommer Tjeckien från en vinst på straffar mot Schweiz. I denna match fick de jaga mål i underläge. Ryssland har full pott i VM-2018 och 20-0 i målskillnad. Det gör laget till en befogad favorit på Powerplay idag.

Kanada är nog Rysslands främste konkurrent om VM-titeln i år, med en viss reservation för starka Finland. De inledde gruppspelet med att förlora på straffar mot USA men har sedan spelat ut ett svagt Sydkorea och ett uppgivet Danmark. Samma resultat är att vänta i sista ”riktiga” hockeymatch på Powerplay tipskupong torsdag. Norge kämpade fint mot Lettland och Tyskland, men var aldrig ens nära att störa formtoppade Finland i sin senaste VM-match. Idag möter Norge ett ännu starkare motstånd och Kanada vinner med flera måls skillnad.

Powerplay Systemförslag Torsdag

  • Slovakien – Frankrike           1X
  • L Nagy – D Fleury                  1X2
  • USA – Lettland                       1
  • P Kane – M Indrasis              1X
  • Tjeckien – Ryssland              2
  • R Faksa – J Dadonov              X2
  • Norge – Kanada                       2
  • K A Olimb – B Schenn           X2