Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Hockey Speltips 8 December

Powerplay Tips HV71 Bild

Fredagens Powerplay speltips kommer här. Det väntar sex bra svenska hockeymatcher ikväll. Utöver det blir det två schweiziska hockeymöten som har tagit sig in på dagens Svenska Spel tipskupong. Vi lyfter fram Leksand som spännande spik på fredagens Powerplay. Även Davos är en ”småfräck” bortaspik – riktigt bra odds att vänta?!

Tvåan Oskarshamn tar emot trean Leksand och visst går det att spekulera i en jämn drabbning – men för oss är det inget snack om att Leksand är tydligt vassare just nu. ”Oskars” ska ha stort beröm för säsongen hittills men har tappat på sistone och blev ju nyligen av med poängkungen Elvenes. Leksand var en besvikelse mot Tingsryd i veckan men har ju mestadels gått fram som en ångvält en längre tid nu. Studsar upp direkt och spikas i Powerplay expertens tipsförslag!

Speltips fortsätter sedan med Västervik som är i bra form. Den spikas av många som gillar betting hemma mot Karlskoga – men vi höjer ett varningens finger. Karlskoga har ju fått ett uppenbart lyft av tränarbytet och att nu kunna komma ikapp Västervik är en rejäl morot. Vi är inne på att fjolårets topplag Karlskoga kan slå till här!

I Schweiz spelade Fribourg match så sent som igår och sköt blankt borta mot Servette, förlust med 0-1. Tveksam form på sistone, även här hemma, och vi spikar gästande Davos. Ingen vidare formrad hos dessa heller och man är placeringen bakom Fribourg i tabellen – men vi tvekar ändå inte när vi utnämner Davos till det vassare laget. Rolig idé!

Vår spelkupong på Powerplay: fredagstips

Idag fredag köper vi en Powerplay spelkupong som består av 48 rader enligt följande:

HV71 – Rögle                          12

Vi höjer återigen ett varningens finger för Rögle. Rögle har spelat bättre än vad resultat raden ger sken av, samtidigt som HV 71 uppträder ruskigt ojämnt. Rögle kan definitivt skrälla till här.

Almtuna – Vita Hästen          1X

Det har mestadels blivit förluster för Vita Hästen den senaste tiden. I ganska svåra matcher, men även såna behöver ju vinnas, för att kunna lyfta från den blygsamma tabellplaceringen.

Oskarshamn – Leksand             2

Ett toppmöte som ser ganska öppet ut på förhand. Oskarshamn är stabilt på hemmaisen och Leksand är ett duktigt bortalag. Oskarshamn tippas knappt. En av dagens Powerplay spikar.

Södertälje – Pantern              1X

Det kan tyckas märkligt att gå mot ett lag som vunnit fyra av sina fem senaste matcher.  Det har dock varit många övertidstidsvinster för Pantern och dessutom klar förlust mot tveksamma Vita Hästen. Det gör att svenska spelsajter lutar åt en vinst för hemmalaget. Så gör även vi när vi låter vår hockey expert gissa matchutgången i detta Powerplay spel idag, fredag.

Tingsryd – MODO                   1  2

MoDo respekteras ofta på lagnamnet men sanningen är ju att ö-vikarna inte är bättre än ett mittengäng. En stabil grund att stå på saknas och här tar vi klar ställning mot laget.

Västervik – BIK Karlskoga      1  2

Västervik har verkligen vaknat till och besegrat både Timrå och Björklöven på bra sätt på slutet. Jumbon BIK Karlskoga är också förbättrat men lär få spela andrafiolen i den här bortamatchen.

EHC Biel – Zürich                       X2

Yttterligare en match med ett ovisst resultat. Visst känns Zurich som favorit, men EHC Biel är inte alls dåliga på hemmaplan. X2 som tipsförslag här.

Fribourg – Davos                         2

Sista matchen på Powerplay idag, fredag, känns som ett riskfritt spel. Att Davos vinner här är till 100% säkert enligt vår tipsexpert.