Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Speltips 30 September

Hösten är här och detta Powerplay hockey speltips 30 september består uteslutande av matcher från Hockeyettan. Såhär tidigt på säsongen betyder det ganska kluriga gåtor att lösa.

Den här säsongen bör Mariestad ha bra chans att ta sig till Allettan vid årsskiftet. Ambitionen är uppflyttning till Allsvenskan. De har börjat starkt med tre vinster och en förlust hittills. Den kom förra omgången varför ett taggat lag här lär vara att vänta. Vi börjar med tvåan och garderar om det blir streck över, annars inte.

Förra året var Forshaga ett sant mittenlag. Liknande position den här säsongen är troligt. Lindlöven var klart bättre förra säsongen och de skall normalt klara av den här uppgiften bekvämt. Vi tar med krysset, men det är inte nödvändigt.
Nybro Vikings vann mot Hanhals i veckan trots att de saknade bra delar av den ordinarie truppen, vilket skvallrar om bredden i laget. Helsingborg har ett ganska oprövat lag som inte lyckats få resultaten med sig inledningsvis. Vi tror Nybro har en bra chans men garderar rejält.

Nybro saknade en massa spelare i segermatchen mot Hanhals i onsdags och insatsen var imponerande. Till råga på allt åkte laget på ytterligare en skada och läget inför söndagsmatchen är oroande. Unga Helsingborg har haft en jobbig start på säsongen, men har också mött tufft motstånd på slutet. Mot ett skadedrabbat Nybro stiger förhoppningarna förstås.

Powerplay System från Hockeyexpert 30/9

  1. Vännäs HC – Kalix HC 1X
  2. Kiruna IF – Örnsköldsvik Hockey 1X2
  3. Forshaga IF – Lindlövens IF X2
  4. Köping HC – Mariestad 2
  5. Nyköpings HF Ungdom – Hammarby IF X2
  6. Tyresö Hanviken Hockey – Segeltorps IF X2
  7. Helsingborgs HC – Nybro Vikings 1X2
  8. Vimmerby HC – Hanhals IF 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!