Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Speltips 25 Mars

Powerplay Hockey Speltips 25 Mars 2018

Söndagens Powerplay kupong innehåller en intressant mix från hockeyvärldens alla hörn. Speltips experten hittar favoriter i Skellefteå i Sverige samt i Vienna Capitals i Österrike. Samtidigt så väljer han att flagga för Timrå i dagens hockey speltips. Dubbelkupong på våra favoriter betalar 2,05 gånger pengarna, vilket gör att du kan vinna 420 kronor på insatt hundring, om du väljer använda din Unibet Bonus idag.

Första matchen på Powerplay kupongen denna söndag, den 25 mars är SHL-kvartsfinalen mellan Malmö och Frölunda. Matchserien har utvecklats till en rejäl batalj. Uddamålet avgör varje gång. Även då lagen möttes i grundserien blev det jämna möten. Det mesta talar för att den trenden fortsätter i match nummer 4 idag, söndag. Notera även att Frölunda har frågetecken för Lasch, som tvingades utgå senast. Vi väljer att helgardera i första matchen.

Nästa möte på Powerplay speltips är mötet mellan Skellefteå och Färjestad. Här kan Skellefteå fixa semiplats efter tre raka vinster. Färjestad spelar borta och har stora problem med målskyttet. Det blir svårt att se hur man skulle vända på det här. Vi väljer att spika ettan. Skellefteå går vidare redan ikväll. Timrå kommer in som en underdog mot Karlskrona i jakten på SHL-plats nästa säsong. Vi tror att Timrå, som gjorde det bra mot Leksand i hockeyallsvenska finalen, kan ställa till det rejält. Expertens Powerplay speltips här är en tvåa.

Från Sverige till NHL. Här är det ett tungviktsmöte på östkusten som gäller idag, söndag. Philadelphia gästar rivalen Pittsburgh. Penguins har svajat lite på sistone, men notera att man vunnit nio av de elva senaste inbördes mötena. 1X skall räcka en bra bit, men måste ni tippa på bara ett resultat så blir ettan vårt speltips.

Powerplay Systemförslag på 36 rader

Malmö Redhawks – Frölunda                  1X2

Vårt systemförslag för söndags hockey börjar med en helgardering. Frölunda stod för en stark vändning i Scandinavium. Frågetecken för viktiga Lasch som tvingades utgå. Jämnt igen. Frölunda vann senast mot Malmö och leder kvartsfinalserien med 2–1 i matcher. Men fredagens vinst blev dyrköpt.

Malmös back Anton Mylläri satte sent in en ojuste tackling mot Lasch. En smäll som såg ut att i värsta fall ha kunnat resultera i en huvudskada. Nu missar han med största sannolikhet första Powerplay match på dagens spelkupong från Svenska Spel.

Skellefteå – Färjestad                                1

Spiketta på Powerplay. Skellefteå har matchboll efter tre raka vinster. Färjestad får inte in pucken i mål.

Karlskrona – Timrå                                    1X2

Helgarderingen är bästa speltips för Powerplay match nummer 3, även den tagen från Sverige. Timrå har imponerat, och kommer in i matchserien med ett högt självförtroende. Karlskrona har vilat länge, det kan tala för Timrå. Det är två utvilade lag som möts i Blekinge under söndagen. Karlskrona har vilat i 15 dagar sedan SHL-säsongen tog slut, medan Timrå har fått vinna sig igenom en hockeyallsvensk final, men trots det ändå fått vila i 13 dagar sedan dess.

En som definitivt är med idag och sugen på seger är 20-årige Dahlén, som är utlånad från NHL-laget Vancouver. Han har gjort succé under säsongen – med hela sju poäng på de tre matcherna i den hockeyallsvenska finalen som yttersta bevis på det.

Pittsburgh – Philadelphia                         1

Pittsburgh Penguins har gått segrande ur striden i nio av de elva senaste mötena med Philadelphia Flyers som mönstrar tredje keepern igen ikväll. Det var ju länge sedan en match mellan Pittsburgh och Philadelphia betydde så mycket som den gör idag, söndag.

Vid seger kan Philadelphia gå upp på samma poäng som Pittsburgh i Metropolitan Division –samtidigt som Pittsburgh vid en seger bibehåller sitt hopp om att vinna hela divisionen. Pittsburgh har vunnit säsongens tre tidigare möten med Philadelphia och går för en fjärde, för att fullborda en så kallad Season Sweep mot Philadelphia. Vi tror de lyckas med detta. Speltips: en etta utan gardering.

Kölner Haie – Thomas Sabo Ice Tigers   1X

Nog med svensk hockey och NHL. Powerplay speltips avslutas med fyra matcher i helt andra ligor. Först ut på söndagens spelkupong är Tyskland. Köln ligger illa till inför det sjätte mötet med Thomas Sabo Ice Tigers – mer känt som bara Nürnberg. Köln ligger under med 2–3 i matchserien och där med är det matchboll för Nürnberg inför kvällens möte i Köln.

En vinst och allt är över. Problemet för Köln är skador i backuppsättningen. Den poängstarke svenske backen Fredrik Eriksson missade senaste matchen och även Alexander Sulzer har åkt på en skada inför kvällens Powerplay match.

Salzburg – EHC Linz                                   1

Österrike nu och i slutspelet slog Salzburg ut Dornbirn i kvartsfinalspelet. EHC Linz besegrade den kroatiska klubben Zagreb, vilket ska ses som en skräll. Nu möts lagen i semifinalerna – och av allt att döma blir det en tuff matchserie. Lagen har vunnit tre matcher var under 2017-2018 års säsongsmöten.

Vienna – Bolzano                                       1

Vienna vann EHL och slog sedan ut Innsbruck. Italienska Bolzano kom på nionde plats och gick via det negativa kvalet vidare till kvartsfinal. Där besegrade de österrikiska Klagenfurt. Förutsättningarna är alltså rejält olika inför semifinalmatcherna mellan lagen.

Wilkes Barre/Scranton – Bridgeport       1X

Sista matchen på Powerplay speltips idag är AHL. Bridgeport Sound Tigers har det tufft just nu. Vi tror inte de ställer till problem för hemmalaget, men garderar med ett kryss för säkerhets skull.