Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Speltips 23 Februari

Powerplay Hockey Spelare Bild Tips Idag

Hockey räddar fredagen för alla bettingfantaster. Det blir ett spännande upplägg på fredagens Powerplay speltips. Vår expert väljer att lira med fyra spikar idag. Bland annat tror vi på hemmamaskinen Troja som dundrar vidare! Härlig säsong av Almtuna – men vad hände i veckan? Det blev förlust med otroliga 0-9 hemma mot Leksand.

Givetvis var det ett resultat som skakade om Almtuna – vi har svårt att se laget samla tillräckligt med kraft för att vinna borta mot ett högmotiverat Björklöven. Umeå-laget har haft stolpe-ut på sistone men här kommer utdelningen!

Troja kämpar för kontraktet och det har laget gjort strålande – åtminstone här hemma. Började lite tryggt i höstas men har klättrat till en imponerande fjärdeplats i hemmatabellen. I veckan vann man dessutom borta mot Vita Hästen och seger även på fredagen skulle innebära ett stort steg mot nytt kontrakt – bra chans mot ett Pantern som har svalnat och haft det rörigt i truppen.

Kupongen avslutas i Österrike, där det är toppmöte mellan Vienna Capitals och Salzburg. Gästerna har jobbat upp sig under säsongens gång men när dessa lag möttes så sent som i onsdags blev det hemmaförlust med 1-3 – vi har väldigt svårt att se revanschen på bortais. Vienna numret större!

Vår Powerplay Spelkupong Idag

Idag väljer Ettkrysstvå hockey expert fyra spikar och tre helgarderingar på Powerplay. Det ger totalt 81 roliga raders speltips. Vi tar paus med analyser idag igen och presenterar endast våra tipsförslag här.

  1. BIK Karlskoga – AIK              1X
  2. Björklöven – Almtuna          1
  3. Oskarshamn – Södertälje   1X2
  4. Troja/Ljungby – Pantern     1. Pantern lyckades hemmabesegra Björklöven med knappa siffror men har inte övertygat på senare tid och formen har varit betydligt bättre. Laget ligger dock tryggt till som fjärdeplacerat. Bra etta!
  1. Visby/Roma – HC Dalen      1. Det är trist läge för både Visby/Roma och Dalen i södra AllEttan. Viby har inte alls haft samma hemmakraft som vanligt den här säsongen. Detta är dock en match som det ska vara vettig chans i.
  1. EHC Linz – HC Innsbruck    1X2
  2. M Zagreb – EC KAC              1X2
  3. Vienna – Salzburg                1