Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Speltips 11 Januari

Hockey Powerplay Speltips 11 Januari Match

Flera sköna SHL-möten väntar på Powerplay kupong idag, torsdag. Vi på Ettkrysstvå tippar 64 rader. Växjö är på väg att segla hem en solklar serieseger. Förra helgen gick man ju dock på pumpen borta mot Rögle och nu kommer man närmast från CHL-spel i Tjeckien, vilket kan ha kostat en del krut. Gästas nu av ett högmotiverat Karlskrona som lär spela defensivt och söka en pinne – kan absolut lyckas!

Vidare på dagens Powerplay hockeykupong kommer Linköping och Malmö, två troliga hemmavinnare som kryssgarderas av spelbolag och dess bettingexperter. Båda SHL-klubbar möter motståndare som jagar viktiga poäng och som kan vara svårforcerade i ljusa stunder. Vi går vidare med våra hockey speltips för 11 januari och spikar i Schweiz, där Lausanne och Langnau möts i en viktig match. Båda lagen jagar slutspelsstrecket men för Langnau kan vi inte se det gå vägen. Har kommit av sig rejält igen, inte helt oväntat. Lausanne kommer däremot från seger med läckra 9-3 mot Kloten och har kapacitet att växla upp. I Nicklas Danielsson har man seriens skyttekung och vi räknar med leverans från Lausanne här!

Powerplay Kupong: 64 Rader Spelförslag

Hockeykupongen på Powerplay som vi lämnar in idag, torsdag, består av totalt 64 tippade rader. Nedan skriver vi lite om varför vi har valt hockeytips som vi gör samt även uppdaterar er om kommande hockeymatcher.

  1. Färjestad – Djurgården                  1

Färjestad har varit inne i en djup svacka och vänt. Segern mot Rögle näst senast var snygg och så vann värmlänningarna en målglad match borta mot HV71 efter övertid senast. Djurgården har saknat några av sina spetsspelare de senaste veckorna och det har kostat. Djurgården har helt enkelt vägt för lätt offensivt och tappat poäng i fem raka matcher. Stockholmarna får tillbaka några JVM-spelare i kväll och det återstår att se om det kan lyfta laget.

  1. HV71 – Frölunda                               X2

Det är två formstarka lag som drabbar samman. HV71 visade bra moral i mötet med Färjestad då de räddade en poäng trots ett tvåmålsunderläge i slutskedet. Smålänningarna har därmed tagit poäng i sex av de sju senaste matcherna. Frölunda besegrade formsvaga Djurgården med 4-1 på bortaplan i den senaste omgången och det betyder att göteborgarna tagit poäng i åtta av de tio senaste omgångarna. Det ser ut att bli en underhållande match mellan två offensiva lag.

  1. Linköping – Mora                           1X

Linköping fortsätter blanda högt med lågt. Den spelmässiga insatsen var bra i 2-3-förlusten borta mot Malmö näst senast. Vi tycker inte att östgötarna imponerade lika mycket i 3-2-segern borta mot Skellefteå. Nu är Linköping tillbaka på hemmaplan igen och de bör besegra nykomlingen Mora i jakten på en topplacering inför slutspelet. Mora måste vara kompakta defensivt om de ska kunna skrälla i kväll.

  1. Malmö – Luleå                                1X

Luleå har saknat offensiv spets i matcherna på slutet. En av lagts bästa offensiva spelare, Niklas Olausson, har varit skadad och det återstår att se om han kan vara tillbaka i kväll. Malmö har fått tillbaka spelare till kvällens match och läget är ljusare än på länge. Skåningarna har dessutom dokumenterat fin form och de får finna sig i att bära ett favoritskap när Luleå kommer på besök.

  1. Rögle – Brynäs                                1  2

Rögle stod för en sämre insats i 1-4-förlusten borta mot Färjestad näst senast. Annars har Ängelholmslaget spelat upp sig de senaste veckorna och siktet är inställt på att kravla sig över strecket. Segern mot Växjö var stärkande och vi räknar med en ny positiv insats från Rögle. Brynäs har plockat poäng i sex raka matcher och självförtroendet är stort. Vi är ändå inne på att Brynäs måste prestera på topp för att kunna ta tre poäng i kväll. Kul match för er som gillar livebetting på hockey.

  1. Växjö – Karlskrona                         1X

Topplaget Växjö drabbar samman med bottenlaget Karlskrona. Växjö föll oväntat stort borta mot Rögle senast och har dessutom hunnit med att spela en match i Champions Hockey League-slutspelet i tisdags. Det råder inget snack om att Växjö är det bättre laget, men Karlskrona kan störa om smålänningarna tummar på motivationen. Kommer Växjö upp i normal standard ska de givetvis vinna mot Karlskrona.

  1. Slovan Bratislava – Tjeljabinsk       X2

Slovan Bratislava har gjort en svag säsong så här långt och deras främsta svaghet ligger i defensiven. 161 insläppta mål är faktiskt sämst av alla lag i KHL. Dagsformen är i alla fall bra då Slovan vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Traktor Tjeljabinsk är ett bättre lag i grund och botten, men med nuvarande form är det en osäker favorit. Traktor Tjeljabinsk har levererat dåligt offensivt i matcherna på slutet och det är oroväckande.

  1. Lausanne – Langnau                     1

Kvällens match är otroligt viktig för båda lagen i jakten på en slutspelsplats, men samtidigt känns som dagens spik på Powerplay. Hemmalager ska vinna här. Lausanne är det bättre laget i grund och botten och de kommer från en stärkande 9-3-seger på hemmaplan mot jumbon Kloten. SCL Tigers har förlorat sex raka matcher och fem av förlusterna har kommit under ordinarie tid. Formen är med andra ord usel och vi har svårt att se en uppryckning i kväll. Lausanne ska vara utgångsfavoriter.