Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Spelförslag Idag 29 April Söndag

Drömavslutning i Sweden Hockey Games väntar idag söndag. Det blir en het final mellan Sverige och Finland som alltså avslutar turneringen den 29 april. Sverige måste fram med sitt bästa för att vinna. Matchen återfinns som match nummer 1 på dagens Powerplay kupong. Snart är det VM, men innan det är dags för Sverige att kamma hem segern i sista turneringen före hockey VM-2018.

För Tre Kronor blev det bästa möjliga utfall i lördagens hockeymatcher. De vann mot Ryssland med 3-1, medan Finland besegrade Tjeckien med 5-2. Det innebär att finalen i Sweden Hockey Games 2018 spelas mellan Sverige och Finland. Båda lagen har lagt in en högre växel nu, vilket syns inte minst i en vassare spets i lagen. Sverige är favoriter idag, söndag, men det går inte att räkna bort retade Lejonen på Powerplay spelförslag.

Flera matcher på kupongen den 29 april hämtas från NHL-slutspel, där kvartsfinalerna rullar på. Både Pittsburgh Penguins och Winnipeg Jets skrällde i första bortamatchen i kvartsfinalsserien. Nu är det viktigt för hemmalagen att åtminstone få med sig en vinst hemma efter de två första matcherna. För Capitals lär det bli riktigt svårt då Pittsburgh Penguins verkar vara i grymt slag för dagen. Däremot ska Nashville ha bra chans att knipa dagens hockeymatch på Powerplay spelkupongen mot ett någon svagare motstånd.

Övriga matcher på söndagens Powerplay kupong består av så kallade måldueller. Dessa finns ju som bekant med på tipskupongerna, när det inte räcker med bra hockeymatcher för att få en full Powerplay omgång med åtta spännande hockeymöten. Ovechkin mot Crosby är en duell som kittlar lite extra, tycker vi.

Powerplay Systemförslag på 72 rader

  1. Sverige – Finland                                            1X
  2. D Everberg, SVE – J Puustinen, FIN                X
  3. Washington – Pittsburgh                                X2
  4. A Ovetjkin, WSH – S Crosby,                           1X
  5. E Kuznetsov, WSH – J Malkin,                         X2
  6. Nashville – Winnipeg                                     1
  7. F Forsberg, NSH – P Laine, WPG                  1X
  8. V Arvidsson, NSH – M Scheifele, WPG        1X2