Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Spelförslag 8 Februari

Spelförslag hockey 8 februari

Vi är något sena med våra spelförslag idag. Anledningen är att det är snökaos i vår lilla by. Vi hann dock publicera hockey tips före spelstopp, i alla fall. Det är vi stolta över med tanke på omständigheter. Den 8 februari 2018 bjuder Svenska Spels Powerplay kupong på både SHL och NHL. Allt skarpare läge i SHL och det är hur kul som helst att syna Powerplay-kupongen för vår expert! På torsdagen är Örebro onekligen en tveksam favorit. Vi lovar att publicera en betydligt större tipsartikel nästa gång. Men nu nöjer vi oss med endast ett par hundra ord om kvällens hockey.

Torsdagens System på Powerplay

Vi gör ett par tuffa val på torsdagens system och skippar segrarna för Skellefteå och Växjö, trots att båda lagen spelar hemma. Skellefteå har blivit av med toppkedjan till OS och brukar inte trivas när Frölunda gästar – blev ju 0-3 alldeles nyligen och vi tvivlar på att Skellefteå tar revansch. Växjö var en besvikelse då man blev nollat i CHL-finalen och får svårt även mot ett Djurgården som onekligen behöver poängen bättre och som trivs mot Växjö. Dagens surebet är Färjestad.

Sedan garderas Örebro snabbt upp. Laget har ju gått ursvagt på sistone och det börjar bli riktigt stressigt kring det nedersta strecket – det kan mycket väl sluta med kvalspel. Så lär det ju definitivt bli för Karlskrona, som har åtta poäng upp till just Örebro. Något av sista chansen för Karlskrona i bottenstriden och man måste gå för trepoängaren. ”Etta tvåa” är en bra lösning!

Våra Spelförslag på Powerplay den 8 Februari

Idag väljer hockey expert tillika expert på Powerplay lämna in en systemkupong med hög riskfaktor. Det är vi på redaktionen inte så förtjusta i, men det återstår att se om investeringen i dagens åtta Powerplay match håller. Det gör vi ju när vi kollar på Stryktipset och andra resultat dagen efter. Delvis beror tipset på att vi inte har haft mycket tid åt analys av Powerplay hockey idag. Längst ner på kupongen spikas klasslaget Tampa Bay tryggt hemma mot ett avslaget Vancouver och vi landar på följande 48 rader.

  1. Färjestad – Linköping          1
  2. HV71 – Mora                         1X
  3. Luleå – Brynäs                        X2
  4. Skellefteå – Frölunda             X2
  5. Växjö – Djurgården                X2
  6. Örebro – Karlskrona            1  2
  7. Ottawa – Nashville               1X2
  8. Tampa Bay – Vancouver      1