Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Hockey Spelförslag 2 Februari

Hockey Speltips Powerplay Idag - Bild på Leksand Klubb

Dags för en ny Powerplay kupong den 2 februari. Igår var det en paus på Topptipset, men Powerplay hockey spelförslag publiceras varje dag. Det är nämligen gott om hockeymatcher nu under vintern. Timrå har faktiskt två raka förluster inför kvällens omgång. Viktigt att omgående kliva upp ur diket. Given Powerplay-spik mot Pantern.

Leksand tar emot Björklöven i kväll och det finns stor revanschhunger hos dalmasarna. Inte bara för den taffliga insatsen och förlusten med 0-3 mot Södertälje i onsdags utan framförallt för lagens senaste möte i Umeå. Björklöven vann med klara 4-0, men faktum var att det i stort sett var ett lag på isen, nämligen Leksand. ”Lövens” målvakt storspelade och det hör såklart till, men den här gången har umelaget inte samma flyt. Stark etta här, tycker våra experter på hockey speltips!

Kan det vara så att Pantern lekt färdigt i den absoluta toppstriden i Powerplay spelförslag idag? Ja, känslan är den efter två raka hemmaförluster mot Almtuna och AIK. Pantern har haft en rörig säsong och har överträffat alla förväntningar, men till slut kommer verkligheten ikapp. Timrå kommer med två raka förluster på bortais och där saknas inte tändvätska till den här matchen. Tre möten mellan lagen så här långt den här säsongen och Timrå har ännu ingen seger efter full tid. Bästa spelsidor på nätet tippar vinst för Timrå idag. Dags nu och laget spikar på dagens Powerplay tips.

Fyra matcher till från Schweiz plockas in på dagens kupong på Powerplay. Svårbedömt javisst, men det finns också en stark vinnare som definitivt kan lämnas ogarderad och det är Zug. Tre stabila segrar i följd visar att formen är där den ska. Bern går inte att gå ikapp, men det är otroligt viktigt att behålla andraplatsen. Zug tog silvret i fjol efter finalförlust mot Bern och laget är inte sämre den här säsongen. SCL Tigers finns inte ens bland de åtta som når slutspel och här är det stor klasskillnad.

Våra Spelförslag på Powerplay Idag

  1. Leksand – Björklöven                          1

Leksand är Hockeyallsvenskans största favorit i kväll men riktigt så stadigt på jorden tycker vi inte att masarna står. Förlust och inga mål framåt mot Södertälje senast t.ex. Pass upp för Löven!

  1. Oskarshamn – Vita Hästen                1X2

En hel bunt med hemmaförluster står Oskarshamn med på sistone och bara en av de fem senaste har vunnits, på övertid. Nej, här säger vi fara å färde för favorit-ettan.

  1. Timrå – IK Pantern                               1

Pantern gör sammantaget en bra säsong hittills men den senaste tiden har det dykt upp en hel del förluster. En av de allra svåraste bortamatcherna väntar i kväll och vi går stenhårt på etta.

  1. Tingsryds AIF – Södertälje                   1X2

Formraden ser inte rolig ut för Tingsryd men det har varit många bortamatcher på programmet. Hemmavid har laget lyckats väl på slutet. Södertälje har vi fortsatt ett gott öga till. Knapp etta.

Resterande Powerplay Matcher

  • EHC Biel – Lugano                                1X2
  • Fribourg – Bern                                    1X
  • ZSC Lions – Lausanne                          1X
  • Zug – SCL Tigers                                    1