Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Förslag 22/9

Nu ha hösten börjat komma in på allvar. Vårt Powerplay hockey förslag 22/9 ser intressanta spelalternativ från SHL, i en kupong som känns fullt lösbar på förhand.

Hur lagens form är i skrivande stund är oklart såhär i inledningen på säsongen. En match där vi hittar en stabil spik är den mellan Frölunda och Mora. Göteborgslaget har spelat ganska inledningsvis där de hämtat upp klara underlägen två gånger. Mora är ett bottenlag som dock kommer från en vinst över Malmö, som inte imponerade spelmässigt. Indians är tuffa på hemmaplan och laget har större kapacitet i grunden. Man kan gardera för utdelnings skull, men vi väljer att inte göra det. Etta.

Det var starkt av Timrå att besegra Växjö, som vann SHL i fjol. Högst tveksamt att årets nykomlingar skall lyckas hota även Skellefteå AIK i kommande drabbning. Vi tar med en skräll-tvåa för den rensar kupongen effektivt.

En svårbedömd match på förhand är den mellan Malmö Redhawks och Färjestad. Skånelaget har inte spelat särskilt väl och detsamma kan säga om dagens motståndare. Deras första hemmamatch varför vi börjar med ettan.

System Tips på Powerplay 22/9

  1. HV 71 – Luleå 1X
  2. Malmö – Färjestad 1X2
  3. Frölunda – Mora 1
  4. Rögle – Brynäs X2
  5. Skellefteå – Timrå 12
  6. Växjö Lakers – Linköping 12
  7. Örebro – Djurgården Hockey X2
  8. Jaroslavl – SKA Sankt Petersburg 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!