Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Förslag 1 Oktober

Blandad kompott på detta Powerplay hockey förslag 1 oktober. De svenska ligorna Hockeyallsvenskan och Hockeyettan delar plats med intressanta drabbningar i Ryssland. Bästa spiken hittar vi hos BIK Karlskoga, som imponerat hittills.

Karlskoga förlorade mot AIK den första matchen för säsongen. Därefter har de två fullpoängare mot tuffa motståndet Leksand och Karlskrona. Bägge är tippade om fina placeringar vid säsongen slut. Tingsryd har inte lika ljusa besked. Dåligt spel och sämre resultat innebär att vi inte slösar med strecken, spiketta.

En match som kräver garderingar är det förmodade toppmötet mellan Kallinge/Ronneby och Kristianstad. Bäst just nu är dagens bortalag, som vunnit alla såhär långt. Ronneby har tre i rad och de har sett vassare och vassare ut. Gardering kräv, men vi utgår från tvåa.

I Ryssland har Jokerit börjat göra sig ett namn på riktigt. Efter elva omgångar har de åtta segrar, vilket imponerar. De leder sin liga och det lär inte ändras det närmaste. De spelar ofta bra mot Sotji och vi ger de fullt förtroende.

Powerplay Förslag Måndag: Tips från Expert 1/10

  1. BIK Karlskoga – Tingsryds AIF 1
  2. Kallinge/Ronneby IF – Kristianstads IK 1X2
  3. Salavat Julajev Ufa – CSKA Moskva 2
  4. Traktor Tjeljabinsk – Dynamo Moskva 12
  5. Jokerit – HC Sotji 1
  6. Jugra Chantjy-Mansijsk – Gornyak Uchaly 1X2
  7. Bars Kazan – Khimik Voskresensk 1X2
  8. HK Sarov – HK Ryazan 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!