Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Experttips 29 oktober

Det bjuds på blandad kompott detta Powerplay hockey experttips 29 oktober. Det är matcher från hela sex ligor som utgörs dagens kupong. Först ut är en svenska match mellan Almtuna och Modo, där bortalaget är klara favoriter. Vi spikar och blickar vidare.

Almtuna har en blek period som resulterat i fyra förluster i rad. Det inkluderar en utblåsning av jumbon Tingsryd, vilket är klart dåligt. Nu kommer Modo på besök och då bör det bli svårt. Vi spikar tvåan.

Piteå har öppnat säsongen på allra bästa sätt. Nio segrar på lika många försök är klart positivt. Nu senast en klar vinst mot Kalix, som är ett annat topplag i serien. Nu väntar Boden med hemmafördel, vilket inte är en enkel match. Men det här skall ändå seriens giganter klara av.

Den Schweiziska ligan har med en match på kupongen. ZSC Lions spelar på hemmaplan och de får vårt tips. Laget har sex segrar på de åtta senaste matcherna. De två förlusterna kom mot två av de bästa lagen i serien. De här två lagen möttes för en knapp vecka sen. Då förlorade Rapperswill med ett mål. Vi tror inte de förbättrar det resultatet här men garderar med kryss i alla fall.

Powerplay Expert Tips – Systemförslag 29/10

  1. Almtuna – Modo 2
  2. Bodens HF – Piteå HC X2
  3. Dinamo Minsk – Amur Chabarovsk 1X
  4. Lokokomtiv Jaroslavl – HC Sotji 1X
  5. HIFK – HPK 1X2
  6. ZSC Lions – Rapperswil 1X
  7. Toronto – Calgary 1X
  8. Vancouver – Minnesota 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!